Loading...

Alquin Examentraining Engels VWO examenbundels (2 boeken) 2020 - 2021

Alquin Educatieve Uitgeverij BV

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Taal
  • ISBN: 9789492594457
Het complete examenpakket ter voorbereiding op het eindexamen Engels! Een examenbundel van teksten en uitwerkingen, inclusief leesstrategieën.
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:01 juli 2020
Aantal pagina's:350
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Illustraties:Met illustraties
Vertaling
Originele titel:VWO examens - teksten en uitwerkingen, schooljaar 2020 - 2021
Overige kenmerken
Editie:1e
Extra groot lettertype:Nee
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:21 cm
Verpakking lengte:29.7 cm
Overige kenmerken
Editie:1e
Extra groot lettertype:Nee
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:21 cm
Verpakking lengte:29.7 cm

Samenvatting

Bereid je optimaal voor op je eindexamen Engels!

  • Uitgebreid oefenen: 9 eindexamens met uitwerkingen
  • Bouw langzaam je eindniveau op: 3 HAVO examens en 6 VWO examens, waaronder de meest recente
  • Leer een vaste leesstrategie gebruiken waarmee je op iedere tekst voorbereid bent
  • Leer beredeneren waarom een antwoord juist is, maar ook waarom de overige antwoorden onjuist zijn
  • Bij dit pakket ontvang je twee boeken: één om zelfstandig examens te oefenen (boek 1 'teksten'), één om na te kijken (boek 2 'uitwerkingen')
Het Alquin examenpakket gaat verder dan alleen oude eindexamens maken en nakijken. We hebben er voor gekozen om de examens en het verwerkingsmateriaal gescheiden te houden. Zo vind je in boek 1 (teksten en vragen) uitsluitend de volledige examens, zoals je er straks ook een voor je kiezen krijgt. Natuurlijk start je niet meteen op het gewenste eindniveau: we beginnen met een aantal HAVO-examens, gevolgd door VWO eind- en herexamens, waaronder ook de meest recente.

De uitwerkingen van al dit materiaal vind je in boek 2 (uitwerkingen). Beide boeken ontvang je bij aanschaf van dit pakket. In boek 2 leren we je middels een vaste strategie teksten te scannen, samen te vatten en het juiste antwoord op de vragen vast te stellen. Zo vind je bij iedere tekst een oriëntatie vooraf (wat voor soort tekst is dit, hoe benader ik zo'n tekst?), een samenvatting van de inhoud (bij langere teksten per alinea) en uitwerking van de vragen (waarin precies uitgelegd wordt waarom bijvoorbeeld antwoord 'B' juist is, maar ook waarom 'A', 'C' en 'D' onjuist zijn). Tenslotte kun je met de bijgevoegde normering je behaalde cijfer berekenen.

Dit examenpakket wordt ieder jaar opnieuw samengesteld door een team redacteuren met veel vakkennis en ervaring in het onderwijs. Samen ontwikkelen wij al jaren lesmethodes Engels voor het voortgezet onderwijs in Nederland en België.

We wensen je veel succes met de voorbereiding op je examen en we vertrouwen er op dat het Alquin examenpakket je zal helpen bij het bereiken van een uitstekend eindresultaat!