Loading...

Waddenstorm

Noortje Brink

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Literatuur & Romans
  • ISBN: 9789047205807
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:30 september 2020
Aantal pagina's:112
Ebook Formaat:-13576
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Noortje Brink
Hoofdauteur:Noortje Brink
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

In de thriller Waddenstorm van Noortje Brink vertrekt Marieke voor een midweek naar Texel, maar de vakantie loopt anders dan verwacht. Voor de lezers van Susanne Vermeer en Linda van Rijn.

Het is bijna herfstvakantie en Marieke plant spontaan een midweekje Texel, samen met haar beste vriendin Karin en hun twee zoontjes. Marieke kan de rust goed gebruiken – tijd om lekker uit te waaien en na te denken –, want haar man gedraagt zich de laatste tijd nogal afstandelijk en ze begrijpt niet waarom. Nog voordat de vakantie goed en wel is begonnen, lopen de zaken anders dan verwacht. Op de boot naar Texel botst Mariekes zoontje tegen een vreemde man aan, die woedend reageert. De volgende dag komen ze hem weer tegen, bij het strand, en kort daarna verdwijnt een jongetje van het vakantiepark. De schrik slaat hun om het hart: weten Marieke en Karin het jochie weer te vinden, en zijn ze zelf eigenlijk wel veilig?