Loading...

Het weesmeisje 4 - De terugkeer van het weesmeisje

Anne Jacobs

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Literatuur & Romans
  • ISBN: 9789401613835
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:16 maart 2021
Aantal pagina's:400
Ebook Formaat:Adobe ePub
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Anne Jacobs
Hoofdauteur:Anne Jacobs
Vertaling
Eerste Vertaler:Sylvia Wevers
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
eWaste:Nee

Samenvatting

De prachtige roman De terugkeer van het weesmeisje van Anne Jacobs is een verhaal over moed en doorzettingsvermogen ten tijde van de wereldwijde economische crisis van de jaren dertig.

In De terugkeer van het weesmeisje, het vierde deel in de Weesmeisje-serie van bestsellerauteur Anne Jacobs, zijn het zware tijden voor Marie en Paul, hun gezin en de personeelsleden van de villa: de wereldwijde economische crisis hakt erin, de fabriek loopt steeds slechter en ook het atelier van Marie lijdt verlies. Als tot overmaat van ramp ook nog eens Pauls gezondheid achteruitgaat, besluit Marie haar atelier voorlopig te sluiten. Ze kan niet anders: het lot van de familie staat op het spel door de torenhoge schulden. Marie zal een aantal ingrijpende beslissingen moeten nemen, maar weet ook dat er altijd hulp zal volgen als de nood het hoogst is.

In De terugkeer van het weesmeisje zullen de bewoners van de villa alles op alles moeten zetten om hun geliefde thuis te redden van de ondergang. Voor de lezers van Lucinda Riley en Corina Bomann.

β€˜Het verhaal zit vol romantiek, intriges en geheimen en is goed voor heel wat uurtjes pure ontspanning.’ – Nederlands Dagblad