Loading...

Affiliate Marketing

Adidas Wilson

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Managementboeken
  • ISBN: 9781071565308
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:08 september 2020
Ebook Formaat:-130865
Betrokkenen
Hoofdauteur:Adidas Wilson
Hoofdauteur:Adidas Wilson
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Studieboek:Ja
Overige kenmerken
Studieboek:Ja

Samenvatting

Affiliate marketing is het promoten van producten die andere mensen maken voor bedrijven zoals reizen, financiƫn, krediet, etc. Marketeers publiceren links online op meerdere sites. Affiliates promoten uw producten en zodra ze een verkoop hebben gedaan, verdienen ze commissies. Affiliate marketing is succesvol omdat veel nieuwe klanten uw producten zien. De interesse van de klant bereikt een piek wanneer hij of zij een product steeds weer ziet.

Er zijn twee manieren om affiliate marketing te doen. Start uw partnerprogramma of word een partner van een ander bedrijf. Voor elke verkoop die u doet vanwege partnerinspanningen, betaalt u een commissie. Als u ervoor kiest om uw partnerprogramma te hebben, betekent elke aankoop dat u een commissie betaalt. Als u ervoor kiest om een ander bedrijf op uw site te promoten, verdient u een commissie voor elke verkoop die u doet.