Loading...

Een eenvoudige benadering van professionele communicatie

Stefano Calicchio

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Taal
  • ISBN: 9788835877264
De praktische gids voor professionele communicatie- en schrijfstrategieën voor het bedrijf
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:11 augustus 2020
Ebook Formaat:-182214
Betrokkenen
Hoofdauteur:Stefano Calicchio
Hoofdauteur:Stefano Calicchio
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Studieboek:Nee

Samenvatting

Hoe communiceer je op de werkplek? Wat zijn de beste strategieën voor de omgang met klanten en leveranciers? Hoe ga je om met problemen en misverstanden die zich op kantoor kunnen voordoen? Dit boek verzamelt de kennis die nodig is om bovenstaande vragen op te lossen en oplossingen te creëren om het beste uit uw zakelijke relaties te halen.

Het doel is om de lezer te voorzien van een reeks echt praktische hulpmiddelen om beter te communiceren, een voorwaarde die nu als fundamenteel wordt beschouwd om professioneel te kunnen werken in de wereld van het werk.

Van de beste verbale en schriftelijke communicatiestrategieën tot digitaal communicatiemanagement; ontdek nu de kennis die nodig is om uw bedrijfsnetwerk op de beste manier te organiseren, te plannen en te beheren.

Alle informatie wordt op een eenvoudige en toegankelijke manier aangeboden, zodat u snel de fundamenten van de zaak kunt leggen. Stop met het verspillen van tijd met duizenden pagina's theoretische tekst en geniet eindelijk van een boek dat je geeft wat je zoekt voor een onklopbare prijs.