Loading...

Op zoek naar antwoorden

Wiggert Meerman

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Taal
  • ISBN: 9789083076805
Een verhaal over innerlijke vrede
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:09 november 2020
Aantal pagina's:336
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Wiggert Meerman
Hoofdredacteur:Bonnie Steenman
Hoofdredacteur:Bonnie Steenman
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:146 mm
Product hoogte:37 mm
Product lengte:222 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:146 mm
Verpakking hoogte:37 mm
Verpakking lengte:222 mm
Verpakkingsgewicht:592 g
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:146 mm
Product hoogte:37 mm
Product lengte:222 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:146 mm
Verpakking hoogte:37 mm
Verpakking lengte:222 mm
Verpakkingsgewicht:592 g

Samenvatting

Op zoek naar antwoorden beschrijft het verhaal van een Nederlandse zakenman, die nadat hij alles verloor, op mysterieuze wijze door het leven naar een inheemse stam in de Amazone wordt geleid. Het stamhoofd laat hem deelnemen aan een eeuwenoud ritueel dat de inheemsen gebruiken om hun ziel te reinigen. Tijdens deze zware beproeving, waarbij hij veertig dagen lang in de heilige ruimte moet verblijven, komt hij zijn eigen demonen onder ogen. De auteur kreeg de opdracht om zijn lessen en inzichten te delen met de wereld. Het resultaat hiervan is dit boek.

Wiggert Meerman beschrijft op openhartige wijze hoe hij ten prooi viel aan de gevaren van onze ‘moderne’ jungle: de niet te winnen strijd van zichzelf vergelijken met anderen, succes najagen, de hebzucht naar geld en het contact verliezen met zichzelf. Het ritueel geeft weer hoe onze voorouders antwoorden vonden op levensvragen. Lees hoe hij afgezonderd in de natuur, onder begeleiding van sjamanen en door middel van een mysterieus medicijn, tot antwoorden komt.

Voor de liefhebbers van persoonlijke ontwikkeling, sjamanisme, plantmedicijnen (ayahuasca) en spirituele groei.

Wiggert Meerman is spreker op het gebied van persoonlijk leiderschap, coach en avonturier. Hij helpt ondernemers, leiders en high performers hun eigen stam te bouwen in rijkdom, gezondheid en liefde. Dat doet hij door middel van lezingen en groeiprogramma’s waarin hij de wijsheden en principes van inheemse stammen combineert met modern high performance. Ook is hij host van de podcast Eindbazen, met een paar miljoen downloads de nummer één in de categorie zelfhulp.


'Het bijzonder en inspirerende verhaal van Wiggert Meerman' - RTL Late Night

'Een verrassend verhaal over een indrukwekkende reis. Een absolute aanrader. Geboeid gelezen. Ik ben trots op Wiggert.' - Michael Pilarczyk