Taal: | nl |
Bindwijze: | Hardcover |
Oorspronkelijke releasedatum: | 17 november 2020 |
Aantal pagina's: | 224 |
Illustraties: | Nee |
Hoofdauteur: | Walter Marskamp |
Tweede Auteur: | Sally Mitchell |
Tweede Auteur: | Sally Mitchell |
Editie: | 1 |
Product breedte: | 238 mm |
Product hoogte: | 24 mm |
Product lengte: | 298 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 238 mm |
Verpakking hoogte: | 24 mm |
Verpakking lengte: | 298 mm |
Verpakkingsgewicht: | 1162 g |
Editie: | 1 |
Product breedte: | 238 mm |
Product hoogte: | 24 mm |
Product lengte: | 298 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 238 mm |
Verpakking hoogte: | 24 mm |
Verpakking lengte: | 298 mm |
Verpakkingsgewicht: | 1162 g |
Met ruime ervaring in zowel de Franse klassieke keuken als internationale keukens heeft Walter Marskamp, chef van restaurant Yerba, een groot gevoel voor smaken ontwikkeld. Het is hem gelukt om met de strenge selectie aan ingrediรซnten die bij een plantaardige levensstijl horen, toch de volledige smaakbeleving in de gerechten terug te laten komen.
Die smaak verkrijgt Walter door op een zo duurzaam mogelijke manier met de - liefst lokaal geproduceerde - producten om te gaan. Daarbij werkt hij met wat de seizoenen te bieden hebben en maakt hij gebruik van het volledige product. Wanneer je groente de hoofdrol laat spelen, wordt vlees of vis bijna overbodig. Toch kun je, als je wilt, gewoon een stukje vlees of vis toevoegen. Bij de recepten geeft Walter hiervoor suggesties.
Dit boek laat zien hoe spannend, veelzijdig maar vooral ook hoe lekker groente kan zijn.