Loading...

De bijbel van de Nederlandse keuken

Janneke Vreugdenhil

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789048847341
Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:12 oktober 2020
Aantal pagina's:496
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Janneke Vreugdenhil
Hoofdauteur:Janneke Vreugdenhil
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:162 mm
Product hoogte:45 mm
Product lengte:218 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:162 mm
Verpakking hoogte:45 mm
Verpakking lengte:218 mm
Verpakkingsgewicht:1231 g
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:162 mm
Product hoogte:45 mm
Product lengte:218 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:162 mm
Verpakking hoogte:45 mm
Verpakking lengte:218 mm
Verpakkingsgewicht:1231 g

Samenvatting

De Nederlandse foodjournalist schrijft hét Nederlandse kookboek!

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.