Loading...

Auto Theorie E-learning Pakket België 2024 - Online Auto Theorieboek Rijbewijs B

VekaBest

  • Bindwijze: Voordeeleditie
  • Taal: nl
  • Categorie: Onderwijs & Didactiek
  • ISBN: 8719992197279
3 Maanden Auto Theorie E-Learning met Samenvatting, 5 Uur Online Examentraining, GOCA Informatie en Verkeersborden!
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Voordeeleditie
Oorspronkelijke releasedatum:01 januari 2022
Aantal pagina's:156
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:VekaBest
Hoofdauteur:VekaBest
Vertaling
Eerste Vertaler:Auto theorieboek
Originele titel:3 Maanden Auto Theorie E-Learning met Samenvatting, 5 Uur Online Examentraining, GOCA Informatie en Verkeersborden!
Character
Personage:Geen personage
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Desktop (Mac en Windows)
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:17 cm
Product hoogte:10 mm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:167 mm
Verpakking hoogte:15 mm
Verpakking lengte:240 mm
Verpakkingsgewicht:299 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:17 cm
Product hoogte:10 mm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:167 mm
Verpakking hoogte:15 mm
Verpakking lengte:240 mm
Verpakkingsgewicht:299 g
eWaste:Nee

Samenvatting

Dit pakket is geschikt voor België. Met dit pakket bereid je je voor op het auto theorie examen in 2024.

Auto Theorie E-learning met Samenvatting, Online Examentraining + GOCA Informatie en Verkeersborden
Dit complete pakket is hét pakket ter voorbereiding op je theorie examen in België. Je ontvangt van ons in dit pakket een groot aantal producten. In het GOCA Informatieboekje kun jij lezen wat er allemaal komt kijken bij het behalen van je rijbewijs. Met de Auto Theorie E-Learning, de Auto Theorie Samenvatting en het Verkeersbordenboekje bereid jij je vervolgens zorgvuldig voor op het auto theorie examen. Met de Online Examentraining toets jij tot slot je kennis. Ben jij klaar voor het auto theorie examen?

GOCA Informatieboekje
In het Informatieboekje over de GOCA vertellen wij jou wat nodig is om je auto rijbewijs te behalen. Zo dien je een theorie en praktijkexamen af te leggen. Hoe vraag je deze examens aan? Wat kun je van het theorie en praktijkexamen verwachten? En als je eenmaal voor beide onderdelen geslaagd bent, hoe vraag je dan je rijbewijs aan? Wij vertellen het jou allemaal in het GOCA Informatieboekje.

3 Maanden Auto Theorie E-Learning
Je krijgt in dit pakket een Toegangscode waarmee je 3 maanden toegang hebt tot de auto theorie e-learning van VekaBest. Deze auto theorie e-learning van VekaBest is één van de meest verkochte producten ter voorbereiding op het auto theorie examen in België. Verkeersregels en verkeerssituaties worden in eenvoudige taal aan je uitgelegd. De vele afbeeldingen, video’s en praktijkvoorbeelden maken het nog makkelijker om de theorie stof te begrijpen. Met deze e-learning haal jij binnen no-time je auto theorie examen!

De auto theorie is verdeeld over 3 modules: Attitude in het Verkeer, Milieu en Inzicht, en Wetgeving en Verkeersinzicht. Deze modules zijn weer onderverdeeld in 18 onderwerpen, zoals bijv. plaats op de openbare weg, snelheid en afstand houden, gedrag bij kruispunten etc. De onderwerpen komen overeen met wat getoetst wordt op het GOCA auto theorie examen. Jij bereidt je met deze auto theorie e-learning van VekaBest dus uitstekend voor op het examen.

Wij raden je deze auto theorie e-learning van VekaBest aan omdat het de auto theoriestof op een leuke en toegankelijke manier beschrijft. De e-learning is vanwege het eenvoudige taalgebruik voor iedereen goed te begrijpen. Daarnaast wordt de theorie ondersteund met vele leerzame uitlegvideo’s. Je kunt dus met een filmpje nagaan of je de theorie goed begrepen hebt. Deze auto theorie e-learning van VekaBest is dus een echte aanrader!

Auto Theorie Samenvatting
Met deze Auto Theorie Samenvatting leer jij nog makkelijker. De samenvatting bestaat uit slecht 36 pagina’s. Neem de samenvatting door voordat je aan de Auto Theorie E-learning begint, om alvast wat kennis op te doen. Of gebruik hem juist kort voor het geplande auto theorie examen, om alle belangrijke punten uit je hoofd te leren. Gebruik hem zoals je wilt, het leren met een samenvatting is gewoon superhandig!

Verkeersbordenboekje

Met dit Verkeersbordenboekje van Zorgeloos Studeren wordt het leren van de verkeersborden nog eenvoudiger. In dit boekje staan niet alleen de verkeersborden opgesomd, maar wordt ook per verkeersbord uitgelegd welk gedrag van jou verwacht wordt. Hiermee vergroot jij je verkeersinzicht, en daarmee ook de kans op het behalen van je auto theorie examen.

5 Uur Online Examentraining
Tot slot krijg je met dit pakket toegang tot 5 uur online examentraining. Wij raden het maken van online oefenexamens altijd aan. Je leert hier namelijk de wijze van vraagstelling op het GOCA auto theorie examen. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Ook is het natuurlijk een handig hulpmiddel om te testen of je de theorie voldoende beheerst. Maak er gebruik van!

Veel succes met leren en oefenen!