Loading...

Waarom witte wijn beter smaakt wanneer je naar Blondie luistert

Russell Jones

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Wetenschap & Natuur
  • ISBN: 9789464040036
En andere ingrijpende inzichten
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:09 november 2020
Aantal pagina's:240
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Russell Jones
Hoofdauteur:Russell Jones
Vertaling
Eerste Vertaler:Catalien van Paassen-Neelissen
Tweede Vertaler:Catalien van Paassen-Neelissen
Co Vertaler(s):Willem van Paassen
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:136 mm
Product hoogte:21 mm
Product lengte:212 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:135 mm
Verpakking hoogte:19 mm
Verpakking lengte:211 mm
Verpakkingsgewicht:450 g
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:136 mm
Product hoogte:21 mm
Product lengte:212 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:135 mm
Verpakking hoogte:19 mm
Verpakking lengte:211 mm
Verpakkingsgewicht:450 g

Samenvatting

Waarom witte wijn beter smaakt wanneer je naar Blondie luistert onderzoekt de wisselwerking tussen menselijke zintuigen en hoe zij tezamen je perceptie van de realiteit kunnen vervormen. Hoe een rode mok je drankje zoeter kan maken, hoe je door een kop koffie je iemand automatisch leuker vindt en hoe Blondie de smaak van je chardonnay
drastisch kan verbeteren.

Dit boek is gebaseerd op een waanzinnige hoeveelheid wetenschappelijk onderzoek en is geschreven in samenwerking met hoogleraar Charles Spence van Oxford University. Russell Jones combineert deze wetenschappelijke informatie met voorbeelden die je in de praktijk kunt toepassen om je ervaringen te verbeteren. Tijdens het sporten, op weg naar je werk en in de slaapkamer. Waarom witte wijn beter smaakt wanneer je naar Blondie luistert zal je in gelijke mate verbazen en vermaken.