Loading...

Detox je liefdesleven

Mjon van Oers

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Mens & Maatschappij
  • ISBN: 9789020216905
Herstellen van giftige relaties
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:08 september 2020
Ebook Formaat:Adobe ePub
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Mjon van Oers
Hoofdauteur:Mjon van Oers
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
eWaste:Nee

Samenvatting

In ‘Detox je liefdesleven, Herstellen van giftige relaties’ van Mjon van Oers leer je gezonde relaties aan te trekken en zelfliefde te cultiveren.

In Detox je liefdesleven, Herstellen van giftige relaties van Mjon van Oers leer je gezonde relaties aan te trekken en zelfliefde te cultiveren. Hoe kun je gezonde relaties aantrekken nadat je giftige relaties vaarwel hebt gezegd? Detox je liefdesleven is een blauwdruk voor het ontgiften van je liefdesleven om je relaties naar een hoger niveau te brengen, inclusief die met jezelf. Giftige relaties voelen slecht aan en putten je uit. Dit boek biedt strategieën voor iedereen die uit een relatie met een narcist of psychopaat komt of een andere, giftige relatie heeft overleefd. Het helpt je om jezelf terug te vinden, de pijn te elimineren, je onzekerheid te overwinnen en je onrust te temmen. Mjon van Oers geeft je de sleutels in handen om op vijf niveaus; mentaal, fysiek, emotioneel, spiritueel en energetisch te kunnen herstellen. Deze holistische aanpak zorgt voor meer bewustzijn, respectvollere relaties en brengt je zin in het leven weer terug.