Loading...

Parijs in september

Leila Meacham

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Literatuur & Romans
  • ISBN: 9789026150890
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:07 juli 2020
Aantal pagina's:549
Ebook Formaat:EPUB met digitaal watermerk
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Leila Meacham
Hoofdauteur:Leila Meacham
Vertaling
Eerste Vertaler:Ineke van Bronswijk
Originele titel:Dragonfly
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

  1. Vijf jonge Amerikanen gaan als spionnen naar Parijs om informatie te verzamelen – maar wat volgt is een kat-en-muisspel met de nazi’s, en met elkaar… Kan hun vriendschap de oorlog doorstaan?

De Tweede Wereldoorlog is op zijn hoogtepunt als vijf jonge Amerikanen gevraagd wordt om zich in te zetten voor hun land – als spion. Samuel, Bridgette en Victoria spreken vloeiend Frans; Chris en Brad hebben een Duitstalige opvoeding gehad. Het maakt hen tot de perfecte kandidaten voor deze klus. Tijdens hun training worden de vijf al snel vrienden, en ze leren elkaar met hun levens te vertrouwen.
De groep wordt naar Parijs gebracht om hun geheime missie uit te voeren. De bedoeling is dat ze elkaar niet meer zullen zien tot de missie afgelopen is, maar dat plan blijkt niet geheel waterdicht. Wat volgt is een kat-en-muisspel met de nazi’s, en met elkaar – want niet alles is wat het lijkt… Kan hun vriendschap de druk van een oorlog doorstaan?