Taal: | nl |
Bindwijze: | Hardcover |
Oorspronkelijke releasedatum: | 23 september 2020 |
Aantal pagina's: | 240 |
Kaarten inbegrepen: | Nee |
Illustraties: | Nee |
Hoofdauteur: | Rukmini Iyer |
Hoofdauteur: | Rukmini Iyer |
Eerste Vertaler: | Roselle de Jong |
Originele titel: | The roasting tin around the world |
Editie: | 1 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Product breedte: | 173 mm |
Product hoogte: | 28 mm |
Product lengte: | 252 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 173 mm |
Verpakking hoogte: | 28 mm |
Verpakking lengte: | 252 mm |
Verpakkingsgewicht: | 889 g |
Editie: | 1 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Product breedte: | 173 mm |
Product hoogte: | 28 mm |
Product lengte: | 252 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 173 mm |
Verpakking hoogte: | 28 mm |
Verpakking lengte: | 252 mm |
Verpakkingsgewicht: | 889 g |
In 'De wereldse bakplaat' ga je met Rukmini Iyer, de koningin van de ovengerechten, mee op een heerlijke culinaire wereldreis!
'De wereldse bakplaat' staat bomvol met de lekkerste en verrassendste ovengerechten van over de hele wereld. Zo prikken we in Afrika een vorkje piri-piri-garnalen met zoete aardappel mee, snoepen we in de Verenigde Staten van rocky-roadbrownies en eten we Indiase kip tandoori met munt in Azië. In het Midden-Oosten schuiven we een Perzische kruidenfrittata in de oven, en we sluiten in Europese stijl af met een hartige taart. Met vis-, vlees-, vegetarische én veganistische recepten is er genoeg lekkers voor iedereen!
Weinig moeite, veel smaak - dat is het mantra van de Britse bestsellerauteur Rukmini Iyer. Wereldwijd zijn er al meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht van haar razend populaire kookboeken, waarin de bakplaat en haar Indiase roots vaak een prominente rol spelen. Of je nu vegetariër, veganist, pescotariër of een alleseter bent, met Rukmini's recepten zit je gegarandeerd gebakken.