Loading...

Klein Vaarbewijs Compleet pakket - inclusief Plotter & Kaartpasser - KVB1 en KVB2 met Online oefenen

Leertheorie

  • Bindwijze: Boxset
  • Taal: nl
  • Categorie: Onderwijs & Didactiek
  • ISBN: 8719274511496
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Boxset
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:Leertheorie
Hoofdauteur:Leertheorie
Vertaling
Eerste Vertaler:Vaarbewijs Theorieboek
Originele titel:Vaarbewijs 1 en 2 – Theorieboek voor het KVB 1 en KVB 2 – Pleziervaartbewijs Leren en Oefenen met Vaarbewijs KVB 1 en KVB 2 – Voor het KVB CBR examen
Character
Personage:Geen personage
Overige kenmerken
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:247 mm
Verpakking hoogte:60 mm
Verpakking lengte:438 mm
Verpakkingsgewicht:1520 g
Overige kenmerken
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:247 mm
Verpakking hoogte:60 mm
Verpakking lengte:438 mm
Verpakkingsgewicht:1520 g

Samenvatting

Dit is het veruit het meest complete pakket wat er is om je vaarbewijs te halen. Dit pakket bevat:
- Klein Vaarbewijs 1 - Theorieboek
- Klein Vaarbewijs 1 - Samenvatting
- Klein Vaarbewijs 1 - Online Oefenen
- Klein Vaarbewijs 2 - Theorieboek
- Klein Vaarbewijs 2 - Samenvatting
- Klein Vaarbewijs 2 - Online Oefenen
- Officiële Portland Plotter Pack (Koersplotter met Kaartpasser)

Theorieboek KVB 1
Dankzij dit Vaarbewijs Theorieboek (KVB1) haal jij binnenkort je vaarbewijsexamen. Alles wat je moet weten voor je Kleinvaarbewijs 1 staat hierin, waaronder: de algemene begrippen, de techniek, voorrangsregels, lichten en dagtekens (zwarte kegel, gele ruit, et cetera), communicatie met de marifoon, geluidsseinen van de radar, uitrusting, regels op gebied van veiligheid en milieu, de regels van het Rijnvaartpolitiereglement, manoeuvreren, de werking van de schroef en het roer, betonning, meteorologie en nog veel meer. Straks vaar jij veilig en trots over de Nederlandse wateren. Met KVB1 heb je toegang tot bijna alle kanalen, meren en rivieren, behalve de Westerschelde, de Oosterschelde, de Dollard, de Eems, het IJmeer, het IJsselmeer, het Markermeer en de Waddenzee. In ieder geval blijft er genoeg water over waar je wel je pleziertochtjes kunt maken!

Samenvatting KVB 1
Met de Vaarbewijs KVB1 Samenvatting bereid je je extra goed voor op je Kleinvaarbewijs 1 examen. De samenvatting bevat alle onderwerpen die in het theorieboek staan. Maar de leerstof staat een stuk bondiger en korter opgeschreven. De samenvatting bestaat namelijk uit slechts 52 pagina’s. Daardoor leer je een stuk efficiënter. Heel handig als je nog even de puntjes op de i wilt zetten voordat het theorie-examen voor Kleinvaarbewijs 1 begint. In de samenvatting vind je onder andere de volgende onderdelen: algemene vaarregels, manoeuvreren, betonning, voorrangsregels, schroefwerking, roerwerking, meteorologie, vaartekens, techniek, lichten, dagtekens, richtlijnen op gebied van veiligheid en milieu en nog veel meer. Jij zult je ongetwijfeld heel goed kunnen voorbereiden op je Kleinvaarbewijs 1 examen. Bovendien is alle informatie die erin staat volgens de richtlijnen van het CBR opgesteld. Je leert dus alleen informatie die up-to-date is.

Online Theorie Oefenen - KVB 1
Je krijgt eveneens toegang tot het portaal van LeerTheorie. Hier kun je 20 uur lang 10 oefenexamens maken voor KVB 1 en 20 uur voor KVB 2. Na het maken van een oefenexamen zie je gelijk in het foutenoverzicht hoe je het hebt gedaan. Gaat een bepaald onderdeel nog niet goed? Dan kun je het gedeelte waarin deze vragen behandeld worden nog eens overdoen. Zo zal je de leerstof steeds beter gaan beheersen.

Theorieboek KVB 2
Waar andere uitgeverijen de KVB1 en KVB2 bundelen, heeft LeerTheorie er bewust voor gekozen om 2 verschillende boeken uit te brengen. Dat biedt de mogelijkheid om op sommige onderwerpen dieper in te gaan. Waar andere boeken overbodige informatie geven, richt dit boek zich op het examen. Elk hoofdstuk wordt dan ook afgesloten met oefenvragen. Beide boeken bestaan uit 15 hoofdstukken, met hierin meer dan 75 oefenvragen.

Samenvatting KVB 2
Met de Vaarbewijs KVB2 Samenvatting kun je flink wat tijd besparen met het leren voor je Kleinvaarbewijs 2 examen. De onderwerpen staan puntsgewijs, kort en bondig omschreven. Hierdoor kun je de stof gemakkelijker tot je nemen en stampen. Alle onderwerpen voor het Kleinvaarbewijs worden in de samenvatting behandeld, waaronder: de getijden, navigeren zonder GPS, hoe je omgaat met een passer en plotter en nog veel meer. Bovendien is de samenvatting dunner dan het theorieboek voor KVB2. De samenvatting telt slechts 52 pagina’s. Daarom kun je hem moeiteloos overal mee naartoe nemen. Eventjes de leerstof doornemen in de bus, de trein of voor het slapen gaan? Dat gaat heel gemakkelijk. Met de Vaarbewijs KVB2 Samenvatting slaag jij zeker weten.

Online Theorie Oefenen - KVB 2Je krijgt eveneens toegang tot het portaal van LeerTheorie. Hier kun je 20 uur lang 10 oefenexamens maken voor KVB 1 en 20 uur voor KVB 2. Na het maken van een oefenexamen zie je gelijk in het foutenoverzicht hoe je het hebt gedaan. Gaat een bepaald onderdeel nog niet goed? Dan kun je het gedeelte waarin deze vragen behandeld worden nog eens overdoen. Zo zal je de leerstof steeds beter gaan beheersen.