Loading...

MotorTheorieBoek 2022 + USB - GewoonGeslaagd – Rijbewijs A Rijles Theorie en Oefenen – USB CBR Motor Theorieboek + CBR theorie-examens USB stick

MotorTheorieboek | Leertheorie

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Rechten
  • ISBN: 8719274519652
Geschikt voor 2023 | Leer de theorie gemakkelijk met deze exclusieve Motor Theorie box-set
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:02 februari 2020
Aantal pagina's:300
Kaarten inbegrepen:Ja
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:MotorTheorieboek | Leertheorie
Hoofdauteur:MotorTheorieboek | Leertheorie
Vertaling
Eerste Vertaler:Motor theorieboek 2022 GewoonGeslaagd
Originele titel:Motor Theorieboek 2022 Cadeau – Verjaardag Rijbewijs Kado – 100% Slagingskans
Character
Personage:Geen personage
Overige kenmerken
Editie:Motor Theorie-box 2022
Extra groot lettertype:Ja
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:248 mm
Verpakking hoogte:35 mm
Verpakking lengte:392 mm
Verpakkingsgewicht:808 g
Overige kenmerken
Editie:Motor Theorie-box 2022
Extra groot lettertype:Ja
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:248 mm
Verpakking hoogte:35 mm
Verpakking lengte:392 mm
Verpakkingsgewicht:808 g

Samenvatting

Motor Theorieboek Rijbewijs A

Bij Gewoon Geslaagd is slagen voor een motor theorie examen heel gewoon. Een combinatie van jarenlange ervaring met motor theorie en het onderwijzen van theorie leidde tot de Gewoon Geslaagd motor box. In de box vind je alle ingrediënten die nodig zijn voor het behalen van je examen motor theorie.

De Gewoon Geslaagd motor box bestaat uit een motor theorieboek en boekje waarin de theorie staat samengevat. Het theorieboek telt 300 pagina’s en legt op logische manier de verkeersregels uit.

Deze theorie bundel maakt de lezer bekwaam in alle onderwerpen die door het CBR getoetst worden. Het theorieboek neemt de lezer stapsgewijs mee langs alle deze onderwerpen en toetst de lezer aan het eind van elk hoofdstuk.
Wetgeving en de verkeersregels in Nederland zijn altijd aan verandering onderhevig. Deze methode in combinatie met het samenvatting boekje leert je in een snel tempo hoe jij je moet gedragen in het Nederlandse verkeer. Binnen de kortste keren ben je bekend met aandachtspunten zoals het herkennen van gevaren of het uitvoeren van bijzondere manoeuvres. De samenvatting uit deze box zet de theoretische onderwerpen die door het CBR getoetst worden helder op een rijtje. De samenvatting is daarmee de ideale aanvulling op het motor theorieboek.

De Gewoon Geslaagd box is naast een leermiddel ook een ideaal cadeau voor jong en oud. Twijfel niet langer en begin nu aan je rijbewijs!

USB Oefen motor theorie-
examens


De GewoonGeslaagd USB is hèt ingrediënt voor succes bij het theorie examen. Je wilt je rijbewijs halen. Je gaat jezelf voorbereiden op het theorie examen en komt er vervolgens achter dat de examenvragen op een snel tempo voorbij vliegen. Het theorie examen bij het CBR begint en is in een ogenblik weer voorbij. Veel rijschoolleerlingen hebben moeite om tijdens het examen onder de grote tijdsdruk de vragen te begrijpen en punten te scoren. GewoonGeslaagd heeft daarom een oefen USB ontworpen. Een USB stick met offline oefenmateriaal die voor je klaarstaat. Zelfs als je geen mobiele data//mb’s meer hebt. Het theorie examen is een taaie opdracht en de GewoonGeslaagd USB helpt jou met een succesvolle voorbereiding.

De Nederlandse wetgeving en verkeersregels zijn continu aan verandering onderhevig. De USB stick bevat net als het auto theorieboek de meest recente verkeersregels en informatie. De USB stick is speciaal ontworpen voor mensen die meer tijd nodig hebben om te oefenen. Met 1000 vragen en 20 examens is de theorie USB perfect om op je eigen tempo te oefenen. Geen tijdslimiet: oefenen zo lang nodig is.

De USB stick is niet alleen voor jou maar ook voor je familie en vrienden een leuk cadeau om te krijgen. Niet iedereen heeft toegang tot het online oefenmateriaal en de GewoonGeslaagd USB is de oplossing daarvoor.

Stop de USB in de computer, voer de toegangscode in en laat de examenvoorbereiding beginnen!

Kenmerken
-Klaar voor ongelimiteerd gebruik de computer.
-Laatste CBR richtlijnen
-Direct inzicht in fouten
-20 Uitgebreide examens