Loading...

MotorTheorieboek2022 - Rijbewijs A - met Online Oefenen | GewoonGeslaagd – Nederland | Verkeersborden | Theorieboek Rijbewijs A | Rijles Theorie en Oefenen + 20 uur Online met CBR theorie examens

MotorTheorieboek | Leertheorie

  • Bindwijze: Boek & Overig item
  • Taal: nl
  • Categorie: Rechten
  • ISBN: 8719274519645
MotorTheorieboek 2022 - Complete Theorie gift box voor het motor rijbewijs 2022
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Boek & Overig item
Oorspronkelijke releasedatum:02 februari 2020
Aantal pagina's:300
Kaarten inbegrepen:Ja
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:MotorTheorieboek | Leertheorie
Hoofdauteur:MotorTheorieboek | Leertheorie
Vertaling
Eerste Vertaler:Motor theorieboek 2022 GewoonGeslaagd
Originele titel:Motor Theorieboek 2022 Cadeau – Verjaardag Rijbewijs Kado – 100% Slagingskans
Character
Personage:Geen personage
Overige kenmerken
Editie:Motor Theorieboek
Extra groot lettertype:Ja
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:238 mm
Verpakking hoogte:35 mm
Verpakking lengte:379 mm
Verpakkingsgewicht:793 g
Overige kenmerken
Editie:Motor Theorieboek
Extra groot lettertype:Ja
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:238 mm
Verpakking hoogte:35 mm
Verpakking lengte:379 mm
Verpakkingsgewicht:793 g

Samenvatting

Motor Theorieboek Rijbewijs B met online examens

Bij Gewoon Geslaagd is slagen voor een theorie examen heel gewoon. Een combinatie van jarenlange ervaring met motor theorie en het onderwijzen van theorie leidde tot de Gewoon Geslaagd motor box. In de box vind je alle ingrediënten die nodig zijn voor het behalen van je examen motor theorie.

De Gewoon Geslaagd motor box bestaat uit een motor theorieboek en boekje waarin de theorie staat samengevat. Het theorieboek telt 300 pagina’s en legt op logische manier de verkeersregels uit.

Deze motor theorie bundel maakt de lezer bekwaam in alle onderwerpen die door het CBR getoetst worden. Het theorieboek neemt de lezer stapsgewijs mee langs alle deze onderwerpen en toetst de lezer aan het eind van elk hoofdstuk.

Wetgeving en de verkeersregels in Nederland zijn altijd aan verandering onderhevig. Deze methode in combinatie met het samenvatting boekje leert je in een snel tempo hoe jij je moet gedragen in het Nederlandse verkeer. Binnen de kortste keren ben je bekend met aandachtspunten zoals het herkennen van gevaren of het uitvoeren van bijzondere manoeuvres. De samenvatting uit deze box zet de theoretische onderwerpen die door het CBR getoetst worden helder op een rijtje. De samenvatting is daarmee de ideale aanvulling op het motor theorieboek.

De Gewoon Geslaagd box is naast een leermiddel ook een ideaal cadeau voor jong en oud. Twijfel niet langer en begin nu aan je motor rijbewijs!

Online Theorie examens oefenen

Tijdens het motor theorie-examen wordt je getoetst op veel verschillende onderwerpen die van belang zijn bij deelname aan het Nederlandse verkeer. Er zijn in totaal 25 onderwerpen die jij moet beheersen voordat je het theorie examen gaat maken. GewoonGeslaagd Online is de ideale leeromgeving om al deze onderwerpen onder de knie te krijgen. Waar je ook bent: simuleer een CBR theorie-examen en zie hoe je ervoor staat. Krijg inzicht in je fouten en waarom je die maakt.

Met deze vragen kan je oefenen op je smartphone, tablet en computer. Op GewoonGeslaagd Online vind je meer dan 2000 oefenvragen die je voorbereiden op je daadwerkelijke examen. Het theorie examen bestaat uit veel onderwerpen die je allemaal goed moet begrijpen. Spaar geen moment en oefen overal, waar je ook bent. Ervaring van leerlingen van GewoonGeslaagd leerde ons dat je elk vrij moment kan benutten met oefeningen. Of je nou in de trein zit of wacht op de bus: oefenen kan altijd en op elk platform met Gewoon Geslaagd.

De verkeersregels en wetgeving omtrent verkeer in Nederland veranderen continu. In de online oefenvragen van GewoonGeslaagd worden daarom altijd de meest recente regels meegenomen. Zo kan je met zekerheid slagen voor je theorie examen bij het CBR.

Ken je iemand die bezig is met het halen van zijn/haar rijbewijs? De Online kaart van GewoonGeslaagd is een enorm nuttig hulpmiddel voor succes bij theorie examens en daarmee ook het perfecte cadeau voor rijschool leerlingen.

Kenmerken
-Klaar voor gebruik op smartphone, tablet en computer.
-Overal bereikbare online leeromgeving met online oefenvragen
-Laatste CBR richtlijnen
-Direct inzicht in fouten
-Online Samenvattingen van de leerstof