Loading...

Spaans

Wat & Hoe Taalgids

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Taal
  • ISBN: 9789021574943
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:09 september 2020
Ebook Formaat:-130871
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Wat & Hoe Taalgids
Tweede Auteur:Monique van der Hout (illustraties)
Hoofdillustrator:Monique van den Hout
Hoofdillustrator:Monique van den Hout
Vertaling
Eerste Vertaler:Diego Puls
Originele titel:Wat & Hoe taalgids - Spaans Latijns-Amerika
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
eWaste:Nee

Samenvatting

Wat & Hoe Taalgids Spaans is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen, een overzichtelijke woordenlijst en met de beknopte grammatica krijg je de taal onder de knie.

Wat & Hoe Taalgids Spaans is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen en duidelijke aanwijzingen voor uitspraak kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met Wat & Hoe Taalgids Spaans lukt het allemaal.

De gids bevat overzichtelijke woordenlijsten, praktische tekeningen en met de beknopte grammatica krijg je de taal onder de knie. De Wat & Hoe Taalgidsen zijn al meer dan 75 jaar verkrijgbaar en staan bekend om hun kwaliteit en volledigheid. De Taalgidsen zijn samengesteld in samenwerking met Van Dale.

Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. De Wat & Hoe Taalgids is een onmisbare hulp voor wie een taal probeert te begrijpen en te gebruiken.