Loading...

Whole food voor elke dag

Amy Chaplin

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789000362387
250 pure en vegetarische recepten zonder zuivel, gluten en geraffineerde suikers
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:19 februari 2020
Aantal pagina's:400
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Amy Chaplin
Hoofdredacteur:Anson Smart
Hoofdredacteur:Anson Smart
Vertaling
Originele titel:Whole Food Cooking every day
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:210 mm
Product hoogte:42 mm
Product lengte:261 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:210 mm
Verpakking hoogte:42 mm
Verpakking lengte:261 mm
Verpakkingsgewicht:1758 g
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:210 mm
Product hoogte:42 mm
Product lengte:261 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:210 mm
Verpakking hoogte:42 mm
Verpakking lengte:261 mm
Verpakkingsgewicht:1758 g

Samenvatting

Winnaar van de James Beard Awards 2020

250 pure, vegetarische recepten voor een gezond dieet

Whole food is een trend: puur en bewust koken met natuurlijke ingrediënten en met aandacht voor wat je binnenkrijgt. Amy Chaplin laat je zien hoe leuk, gemakkelijk en ongelooflijk smaakvol vegetarisch koken kan zijn. In Whole food voor elke dag vind je 250 overheerlijke vegetarische gerechten, zonder gluten, zuivel en geraffineerde suikers. Transformeer een eenvoudig groentegerecht in iets spectaculairs door er de juiste dressing aan toe te voegen. Voeg noten of zaden toe en vergroot de voedingswaarde van je gerecht onmiddellijk. Maak zelf crackers, boters, melk en sauzen.

Chaplin geeft steeds basisrecepten en laat vervolgens zien hoe je eindeloos kunt variéren en combineren.Zij moedigt je aan om lokale en organische ingrediënten te zoeken, je voorraadkast te vullen met voedingsrijke ingrediënten, leert je gerechten van tevoren te bereiden, en thuis te koken!

Eet de hele week lekker en gezond met voedingsmiddelen die essentieel zijn voor een gezond dieet: zaden, noten, fruit en groenten, hele granen en plantaardig voedsel.

De Australische Amy Chaplin werkte ruim 20 jaar als vegetarische chef in restaurants over de hele wereld, ook in Amsterdam. Amy ontwikkelt recepten, geeft kooklessen en werkt als privé;-chef. Haar recepten worden gepubliceerd in The Wall Street Journal, The Washington Post, Vogue, New York magazine, The Guardian, The Huffington Post, Vegetarian Times en Garden Design en ze schrijft voor de websites van Vogue, Martha Stewart en Goop (van Gwyneth Paltrow).