Loading...

Motor Theorieboek - met 1250 Vragen en 10 Examens - 3 Maanden Onbeperkt Oefenen - Zorgeloos Studeren

VekaBest

  • Bindwijze: Boek & online toegang
  • Taal: nl
  • Categorie: Onderwijs & Didactiek
  • ISBN: 8719992197491
Motor Theorie Pakket conform de CBR examenrichtlijn - Geschikt voor Nederlands motorrijbewijs
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Boek & online toegang
Oorspronkelijke releasedatum:01 januari 2022
Aantal pagina's:319
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:VekaBest
Tweede Auteur:Motor Theorieboek 2024
Tweede Auteur:Motor Theorieboek 2024
Vertaling
Eerste Vertaler:Motor Theorieboek 2024
Originele titel:Motor Theorie Pakket 2023
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Desktop (Mac en Windows)
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:Motor Theorieboek 2022 - Online Examentrainer (1250 Oefenvragen en 10 Examens) – 3 Maanden Onbeperkt Oefenen
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:17 cm
Product hoogte:15 mm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:172 mm
Verpakking hoogte:23 mm
Verpakking lengte:243 mm
Verpakkingsgewicht:787 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:Motor Theorieboek 2022 - Online Examentrainer (1250 Oefenvragen en 10 Examens) – 3 Maanden Onbeperkt Oefenen
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:17 cm
Product hoogte:15 mm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:172 mm
Verpakking hoogte:23 mm
Verpakking lengte:243 mm
Verpakkingsgewicht:787 g
eWaste:Nee

Samenvatting

Dit motor theorie pakket van Zorgeloos Studeren is in samenwerking met VekaBest tot stand gekomen, en is geschikt voor Nederland. Met bijna 60 jaar aan ervaring en ruim 4 miljoen geslaagden, zit het met deze leermethode wel goed. Wil jij dus eenvoudig leren en snel slagen? Ga dan voor dit motor theorie pakket en bereid je voor op het CBR motor theorie examen in 2022 en 2023.

MOTOR THEORIEBOEK MET 1250 OEFENVRAGEN EN 10 ONLINE OEFENEXAMENS

Je hebt de grootste kans van slagen op het CBR motor theorie examen als je veelvuldig oefent met motor theorie oefenexamens. In dit pakket ontvang je daarom naast het meest recente motor theorieboek, toegang tot 1250 oefenvragen en 10 complete online motor theorie oefenexamens. Je kunt deze oefenvragen en oefenexamens gedurende 3 maanden zo vaak oefenen als jij wilt. Al wil je de vragen 100 keer maken. Dit is geen enkel probleem!

Wat ontvang je van ons?

  • Motor Theorieboek Editie 2022
  • 1250 Oefenvragen, 3 Maanden Onbeperkt Oefenen
  • 10 Online Oefenexamens, 3 Maanden Onbeperkt Oefenen

Motor Theorieboek

Met dit motor theorieboek wordt slagen voor je CBR motor theorie examen een fluitje van een cent. Geen ingewikkelde woorden of saaie lange teksten, maar hip taalgebruik ondersteund met prachtige afbeeldingen en praktijkvoorbeelden die de theorie verhelderen. Zo kom jij de taaie motor theoriestof wel door!

Dit motor theorieboek is volledig in lijn met de CBR examenrichtlijn. Alle examen onderwerpen worden er uitgebreid in besproken. Zo leer jij welk gedrag van jouw verwacht wordt op kruispunten, bij rotondes of in woonerven en 30km-zones. Uiteraard leer je ook over de regels omtrent snelheid binnen en buiten de bebouwde kom, en ga zo maar door…

Met dit motor theorieboek ben jij verzekerd van een goede voorbereiding op het CBR motor theorie examen. Je zult niet voor onverwachte verrassingen komen te staan, en een goede kans van slagen hebben op het CBR motor theorie examen. Start snel met leren, en haal dat theorie certificaat!

3 Maanden Onbeperkt Online Oefenen

In dit motor theorie pakket vind je naast het motor theorieboek een kaart met een Toegangscode erop. Met deze Toegangscode kun je een Online Oefenaccount aanmaken op onze website. Het Online Oefenaccount geeft je toegang tot 1250 oefenvragen en 10 volledige en representatieve online CBR motor theorie oefenexamens. Je kunt je Online Oefenaccount vanaf computer, mobiel en tablet benaderen.

Hoe werkt de toegang? Zodra je de Toegangscode hebt geactiveerd gaan de 3 maanden in. Je kunt de resterende duur in aantal dagen op je scherm zien. Zo weet jij exact hoe lang je nog kunt oefenen. Het is daarnaast ook mogelijk om de duur op te waarderen. Lees hieronder snel meer over de 1250 oefenvragen en 10 online oefenexamens!

1250 Oefenvragen - 3 Maanden Onbeperkt Oefenen

Zoals hierboven aangegeven, krijg je in dit pakket toegang tot 1250 oefenvragen. Deze oefenvragen zijn gekoppeld aan de hoofdstukken in het motor theorieboek. Neem een hoofdstuk uit het motor theorieboek door, en toets vervolgens je kennis met de oefenvragen. Heb jij de motor theorie stof voldoende begrepen? Of kun je bepaalde onderwerpen beter nog wat extra doornemen.

Door eerst te leren en daarna direct te oefenen, maak jij de motor theorie stof snel eigen. Het is daarnaast natuurlijk ook een leuke en afwisselende manier van leren. Je krijgt in dit pakket 3 maanden toegang tot de volledige databank met 1250 oefenvragen. Tijdens deze 3 maanden mag je deze vragen zo vaak oefenen als je wilt. Al wil je de vragen 100 keer maken.

10 Online Oefenexamens - 3 Maanden Onbeperkt Oefenen

Naast de 1250 oefenvragen krijg je ook nog eens toegang tot 10 volledige en representatieve motor theorie oefenexamens. De oefenexamens behandelen de CBR examen onderwerpen: verkeersregels en verkeersinzicht. Na ieder oefenexamen krijg je direct te zien hoe je het hebt gedaan. Ben je geslaagd? Dan ben jij klaar voor het CBR motor theorie examen!

Wil je graag meer of langer oefenen? Je kunt bij ons tegen een aantrekkelijk tarief opwaarderen. Zo kun je de duur van de toegang opwaarderen met 1, 2 of 3 maanden. Maar je kunt ook extra online oefenexamens bijkopen. In totaal hebben wij 25 unieke motor theorie oefenexamens. Je kunt er dus ook voor kiezen om bijvoorbeeld 10 oefenexamens bij te kopen voor de duur van 1, 2 of 3 maanden. Kortom, er is keuze genoeg. Start snel met oefenen bij Zorgeloos Studeren!

Voordelen

  • Editie 2022
  • Eenvoudig taalgebruik
  • Echte praktijkfoto's en voorbeelden
  • 10 Oefenexamens en 1250 Oefenvragen
  • 3 maanden onbeperkt oefenen
  • Geschikt voor computer, mobiel en tablet
  • Volgt de nieuwste CBR examenrichtlijn
  • Al meer dan 4 miljoen geslaagden
  • Bijna 60 jaar ervaring in theorie producten

Verzending

Dit product wordt rechtstreeks vanuit het warenhuis van Bol.com verzonden. Je bent hierdoor verzekerd van supersnelle verzending en de goede service van bol.com. Gaat er iets mis bij je bestelling? Stuur ons dan direct een bericht, we helpen je graag zo snel mogelijk.

Zorgeloos Studeren

Zorgeloos Studeren is in 2018 een samenwerking aangegaan met VekaBest, om zo nieuwe theorie producten te ontwikkelen. Er zijn inmiddels al een groot aantal nieuwe producten geïntroduceerd. Denk hierbij aan de theorie samenvatting, een handig boekje waarin alle belangrijke punten nogmaals staan opgesomd. Maar ook aan de verkeersborden, een boekje waarin de verkeersborden met een toelichting staan vermeld. Zo leer jij de verkeersborden binnen no-time uit je hoofd.

Wil jij dus eenvoudig en snel slagen voor je CBR theorie examen? Ga dan voor de theorie producten van Zorgeloos Studeren. Je ontvangt van ons theorie producten van de allerhoogste kwaliteit. Uiteraard zijn onze producten helemaal up to date met de laatste CBR exameneisen. Je leert dus 100% zeker de juiste stof. Samen met het team van verkeersdeskundigen van VekaBest zorgen wij ervoor dat de stof overeenkomt met de laatste regelgeving. Leer jij met ons mee?