Loading...

Oefenboeken - De Bijlesmeester - Groep 5 - Alle Onderdelen - Deel 1 - Cito - Oefenen - Kinderen - Boeken - Leren - School - Kinderen - Oefenschrift - Studeren - Leuke Teksten - Citotoets - LVS geschikt

De Bijlesmeester

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Onderwijs & Didactiek
  • ISBN: 9789492956408
Geschikt ter voorbereiding op de Citotoetsen / LVS-toetsen groep 5
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Aantal pagina's:62
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Illustraties:Met illustraties
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

Wil jij jouw kind wat extra ondersteuning en hulp bieden met de lesstof op school? Met deze oefenboeken kun je goed thuis oefenen met de belangrijkste onderdelen op school. Als je kind bij verschillende vakken wat extra ondersteuning kan gebruiken, zijn dit de perfecte boeken voor jou. Jouw kind zit nu in de middenbouw en zal in de jaren hierna gaan toewerken naar de CITO-toets. Als je thuis af en toe wat extra oefent, ben je verzekerd van succes. Ideaal om je kind wat extra uit te dagen! Deze boeken bevatten makkelijkere en moeilijkere opgaven en biedt zo de leerling de ruimte om snel te groeien en vooruitgang te boeken. De antwoorden kun je achterin vinden. Hiermee kan je zelf jouw kind goed begeleiden.

Het pakket Groep 5 Alle Onderdelen deel 1 hoort bij een serie van twee delen. Deel 1 bevat de boeken voor het eerste deel van het schooljaar, deel 2 alle boeken voor het tweede deel van het schooljaar. Beide delen bestaan uit drie boeken en elk boek heeft ongeveer 60 pagina’s. Met deze bestelling ontvang je deel 1.

De inhoud van de boeken is speciaal ontworpen voor de huidige leereisen. Het zal geen verrassing zijn, maar schoolmethodes veranderen nu eenmaal door de jaren heen. Een methode die niet aansluit op de vereisten die op dit moment in het onderwijs gelden, is van geen waarde en kan leerlingen erg in de war brengen.

Misschien wel één van de belangrijkste aspecten van goed oefenmateriaal, is dat het leren LEUK moet maken. Als kinderen met weinig plezier gaan oefenen, worden zelden goede resultaten bereikt. Goed oefenmateriaal moet kinderen daarom motiveren om telkens weer een stukje te oefenen.

Deze boeken vormen de ultieme voorbereiding op de Cito-toets. De moeilijke, maar telkens terugkomende structuur in de Cito-toets is een techniek die aangeleerd kan worden aan de hand van dit boek. De vraagstelling van Cito is gebaseerd op het toepassen van geleerde regels in verschillende contexten. Deze opgaven staan beter bekend als verhaalsommen. Goed oefenmateriaal leert kinderen hier gelijk al mee om te gaan, zodat zij later niet voor verrassingen komen te staan.

* De Bijlesmeester is niet gelieerd aan Cito