Loading...

Stoofbijbel

Julius Jaspers

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789048847068
van hachee tot hazenpeper en van lapskaus tot ossobuco
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:31 oktober 2019
Aantal pagina's:432
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Julius Jaspers
Hoofdredacteur:Dennis Brandsma
Hoofdredacteur:Dennis Brandsma
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:162 mm
Product hoogte:42 mm
Product lengte:222 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:162 mm
Verpakking hoogte:42 mm
Verpakking lengte:222 mm
Verpakkingsgewicht:1128 g
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:162 mm
Product hoogte:42 mm
Product lengte:222 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:162 mm
Verpakking hoogte:42 mm
Verpakking lengte:222 mm
Verpakkingsgewicht:1128 g

Samenvatting

Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber

Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe.

Meer dan 150 stoofrecepten
Heldere how-to's en technieken
Duidelijke stap-voor-stapfoto's
Uitleg van benodigdheden en -begrippen

'Goed voorbereiden, de hitte zijn werk laten doen en vaak een stuk later regenereren (een mooi woord voor opwarmen), waarbij je gelijk proeft dat de smaken nog beter zijn geworden. Op mijn lijf geschreven dus, dit thema!'