Vanwege de Coronacrisis werk ik -net als velen- vanaf medio maart, vanuit thuis. Voor mij de gelegenheid eens wat orde op zaken te stellen. Ik ben 59 jaar, woog 107,5Kg, We hebben alle boeken uit de serie "Nooit meer diëten", inclusief de laatste, "Fastfood". De recepten kennen we: mijn echtgenote kookt al meer dan een jaar met enige regelmaat aan de hand van recepten uit dit boek. Het verschil nu: Omdat ik thuis werk, is dit dé gelegenheid, om alle "externe invloeden" eens uit te schakelen. Kijken wat er gebeurt als we uitsluitend de recepten uit deze boeken volgen.
Smaken verschillen natuurlijk: Wat de een lekker vind, zal de ander verafschuwen. Wij (mijn echtgenote en ik) vinden de gerechten wel erg lekker,en als je nadenkt over de samenstelling, soms best inventief.
Wat je er culinair ook van vindt: Op dit moment weeg ik 96,5Kg, ik ben in goed drie maanden, 11Kg kwijtgespeeld. Zonder enige vorm van sporten, zonder het gevoel te hebben te diëten (elke zondag is het nog steeds koffiekoeken, en ik heb me ook al eens getrakteerd op een "Vettige Vrijdag maaltijd".
Dat is toch, zeker gezien mijn leeftijd, geen gekke prestatie.