Loading...

Meisje van me

Ilse Ruijters

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Thrillers & Spanning
  • ISBN: 9789026342752
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:20 september 2019
Aantal pagina's:211
Ebook Formaat:EPUB met digitaal watermerk
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Ilse Ruijters
Hoofdauteur:Ilse Ruijters
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

Meisje van me is dé spannende thriller van prijswinnend auteur Ilse Ruijters. ‘Heel levendig geschreven’, ‘Niets is wat het lijkt’. Winnaar ThrillZone Award 2019.

Meisje van me is een geweldige thriller van prijswinnend auteur Ilse Ruijters. Meisje van me is de winnaar van de Thrillzone Awards 2019 en stond op de Longlist Hebban Thriller Prijs 2020.

Tom is eigenaar van de Mindset Academy, een zeer succesvol coachingsbedrijf dat zijn cliënten leert om het verleden los te laten en te focussen op de toekomst. Zijn vrouw Amber is een van zijn coaches en geeft zijn succes een gezicht. Het leven lacht hun toe, maar privé hebben ze het niet zo makkelijk: Amber heeft geen baarmoeder en daardoor kunnen ze geen kinderen krijgen. Ze vragen Kirsten, een van de studenten aan de Mindset Academy, om hun draagmoeder te zijn. Zij zegt ja en lijkt volledig achter haar beslissing te staan. Amber en Tom zijn bij de bevalling in het ziekenhuis en zijn dolblij als dochter Emma is geboren. Maar wanneer Amber en Tom hun meisje de volgende ochtend willen ophalen, blijken Kirsten en Emma te zijn verdwenen. Waar is Emma? Wat is er gebeurd? En is dit Kirstens eigen keuze of zit het verleden hun toch op de hielen?

'Zodra je aan het verhaal begint, móet je verder lezen. Het einde was geweldig en onverwachts. Zelfs als je niet van thrillers houdt, is Meisje van me een aanrader.' - Vriendin

'Meisje van me is een psychologische thriller rond moeilijke thema’s, vol personages die van alles te verbergen hebben en waarbij het venijn overduidelijk in de staart zit.' - Vrouwenthrillers.nl

Lezersreacties:

"Eenmaal op dreef, is het net een tank die doordendert, het boek is niet meer weg te leggen." - Jeanet op Hebban.nl

"Het boek van Ilse Ruijters is spannend en emotioneel én lastig weg te leggen." - Amanda op Hebban.nl

"Origineel en superspannend!" - Akke Froukje op Hebban.nl