Loading...

De sterrengever

Jojo Moyes

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Literatuur & Romans
  • ISBN: 9789026150388
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:08 oktober 2019
Ebook Formaat:-6207
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Jojo Moyes
Hoofdauteur:Jojo Moyes
Vertaling
Eerste Vertaler:Anna Livestro
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

Kentucky, 1937. Vijf vrouwen gaan aan de slag bij de bibliotheek te paard, en daarmee ontstaat een vriendschap die hun levens zal veranderen. 'Haar beste boek tot nu toe!' - Bookseller Jojo Moyes is de auteur van oa 'Voor jou'. 'De sterrengever' (The Giver of Stars):

Kentucky, 1937. Wanneer Alice hoort dat de bibliotheek vrouwen zoekt om te paard afgelegen huizen te bezoeken met boeken, besluit ze zich aan te melden. Ze is een prima ruiter, en dit biedt haar een ontsnapping uit het benauwende huis van haar man en schoonvader. Onder leiding van de vrijgevochten Marge vormen vijf vrouwen al snel een hechte groep, maar hun vriendschap wordt op de proef gesteld als een deel van het dorp รฉn de wet zich tegen hen kerenโ€ฆ

Jojo Moyes is een internationale bestsellerauteur: in totaal zijn er wereldwijd al meer dan 32 miljoen van haar boeken over de toonbank gegaan.