Loading...

Donnie's kookboek

Donald Scloszkie

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Kookboeken
  • Uitgever: Spectrum
  • ISBN: 9789000368181
  • Review:
Snacks & snelle happen bereid door De Fenomeen
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Hardcover
Druk:1
Verschijningsdatum:november 2019
Aantal pagina's:160 pagina's
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur:Donald Scloszkie
Auteur:Donald Scloszkie

Samenvatting

Gratis bij aankoop van Donnie’s Kookboek: BBQ Mixed Grill pizza (25cm NY style).*


Dit is Donnie's vreetschuur. Alles simpel en puur natuur. Voor de hardwerkende studenten. Voor de mensen van vlees en centen. Voor de vegetarische mensen die groen koken en voor de spacers die van het groen roken. Het is een ratatouille aan gerechten. Het is een snelle hap van roti tot salade tot patat. Het is voor ieder wat wils. Het is geschikt voor ieder moment.


Donald Scloszkie, beter bekend als Donnie, Maradonnie of De Fenomeen. Hij begon zijn carrière als kok, maar rapt sinds jonge leeftijd. Hij werd ontdekt door Vjèze Fur van De Jeugd van Tegenwoordig en maakte in 2015 zijn debuutalbum Mannelogie. Er volgden nog drie albums. Donnie had een hit met 'Snelle Planga', waarvan de videoclip in 2019 werd genomineerd voor een Edison. Hij trad op in een uitverkocht Paradiso, stond in Carré met Joost Klein, opende Lowlands 2019 en tourt regelmatig door Nederland en België.


*Hoe werkt deze actie?

Lever de voucher die in het boek zit met sticker in bij een van de New York Pizza locaties en krijg gratis de BBQ Mixed Grill pizza (25cm NY style). Actievoorwaarden: de voucher kan ingeleverd worden t/m 7 februari 2020, zolang de voorraad strekt. Er zijn maximaal 5000 pizza’s beschikbaar, op=op!