Taal: | nl |
Bindwijze: | Hardcover |
Oorspronkelijke releasedatum: | 26 september 2019 |
Aantal pagina's: | 304 |
Kaarten inbegrepen: | Nee |
Illustraties: | Nee |
Hoofdauteur: | Najat Kaanache |
Hoofdauteur: | Najat Kaanache |
Editie: | 1 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Product breedte: | 249 mm |
Product hoogte: | 34 mm |
Product lengte: | 288 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 249 mm |
Verpakking hoogte: | 34 mm |
Verpakking lengte: | 288 mm |
Verpakkingsgewicht: | 1899 g |
Editie: | 1 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Product breedte: | 249 mm |
Product hoogte: | 34 mm |
Product lengte: | 288 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 249 mm |
Verpakking hoogte: | 34 mm |
Verpakking lengte: | 288 mm |
Verpakkingsgewicht: | 1899 g |
‘Een aanrader voor iedereen die naast de thuiskeuken van Marokko ook de restaurantcultuur wil leren kennen.’ Uit het juryrapport van Het Gouden Kookboek 2019.
Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.
'Bij het doorbladeren spat de bijzondere fotografie van de pagina's af', uit het juryrapport van Het Gouden Kookboek 2019.