Loading...
boek cover voor mobiel
boek achterkant
boek cover voor mobiel

Superkrachten voor je hoofd: MINDGYM voor Kids

Wouter de Jong

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Kinderboeken
  • Uitgever: Maven Publishing
  • ISBN: 9789492493804
  • Review:
15 skills waar je gelukkig van wordt
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Hardcover
Druk:1
Verschijningsdatum:november 2019
Afmetingen:23,9 x 17,7 x 1,8 cm
Aantal pagina's:154 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Aanbevolen leeftijd:9 - 14 jaar
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur:Wouter de Jong
Illustrator:Hein de Kort
Co-illustrator:Hein de Kort
Co-illustrator:Hein de Kort
Character
Personage:Geen personage

Samenvatting

We leren onze kinderen zo ongeveer alles. Behalve de gebruiksaanwijzing van hun eigen hoofd. Dankzij het grote succes van Mindgym: Sportschool voor je geest hebben talloze volwassenen al ontdekt hoe ze met eenvoudige oefeningen hun mentale conditie kunnen verbeteren. Hoog tijd dus om ook onze kinderen te leren hoe ze baas kunnen worden in hun hoofd. Daarom heeft Wouter de Jong nu Mindgym voor kids geschreven.


Superkrachten voor je hoofd is een echt doeboek om (samen met je ouders of alleen) te ontdekken hoe je koning in je kop wordt. Je leert hoe je beter om kunt gaan met onaangename ervaringen, hoe je je sociale skills (in plaats van sociale media) kunt verbeteren en meer zelfvertrouwen krijgt. De Jong pakt dit onderwerp weer aan op zijn ondeugende, relativerende manier, met mooie anekdotes, grappige weetjes en rake kinderquotes (‘Wraak is als poepen in je broek om de ander in de stank te zetten. Uiteindelijk heb je er zelf het meeste last van’). Het boek staat vol leuke oefeningen met toegankelijke uitleg, challenges die je met je ouders kunt doen en geestige tekeningen van Hein de Kort.


Daarnaast kun je audio-opnames downloaden om de technieken kracht bij te zetten én er is een speciale Mindgym-titelsong, ingezongen door Elise Schaap. Deze methode geeft kinderen speelse tools om beter om te kunnen gaan met stressvolle, saaie of moeilijke momenten in hun leven, oftewel: hoe ze hun eigen mentale superkrachten kunnen ontwikkelen!