Loading...

De complete Antilliaanse keuken

Jurino Ignacio

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789082438246
300 recepten uit Aruba, Bonaire en Curaçao
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:13 mei 2019
Aantal pagina's:288
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Jurino Ignacio
Hoofdauteur:Jurino Ignacio
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:210 mm
Product hoogte:22 mm
Product lengte:261 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:210 mm
Verpakking hoogte:22 mm
Verpakking lengte:261 mm
Verpakkingsgewicht:1223 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:210 mm
Product hoogte:22 mm
Product lengte:261 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:210 mm
Verpakking hoogte:22 mm
Verpakking lengte:261 mm
Verpakkingsgewicht:1223 g
eWaste:Nee

Samenvatting

300 Heerlijke recepten uit Aruba, Bonaire en Curaçao: dat is "de complete Antilliaanse keuken". Jurino neemt u mee op reis en laat u genieten van de lekkerste Antilliaanse hapjes, gerechten en gebak!

Na zeven jaar speuren en verzamelen durft Antilliaanse chef Jurino Ignacio eindelijk te zeggen dat hij de complete Antilliaanse keuken in één boek heeft weten te vangen. Het boek telt exact 300 recepten uit Aruba, Bonaire en Curaçao. Van ayaka tot zjozjoli, langs hapjes, hoofdgerechten, snoepgoed en gebak - echt álles staat er in!