Loading...

Selamat Makan

Wouter Rademakers

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789493160118
800 Blauwe hap recepten uit de kombuis van de Koninklijke Marine
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:01 juni 2019
Aantal pagina's:302
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Wouter Rademakers
Hoofdauteur:Wouter Rademakers
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:220 mm
Product hoogte:35 mm
Product lengte:258 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:220 mm
Verpakking hoogte:35 mm
Verpakking lengte:258 mm
Verpakkingsgewicht:1348 g
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:220 mm
Product hoogte:35 mm
Product lengte:258 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:220 mm
Verpakking hoogte:35 mm
Verpakking lengte:258 mm
Verpakkingsgewicht:1348 g

Samenvatting

“Een unieke schat, een nationale schat. Heel gauw kopen!” – De Telegraaf “Aanmonsteren geblazen voor operatie blauwe hap.” – Het Parool “De nieuwe Indonesische bijbel!” – Defensiekrant “Heel fijn ! “ – NRC Handelsblad Selamat Makan is een unieke verzameling van ruim 800 kenmerkende en zeer smaakvolle ‘blauwe hap’ recepten. Auteur Wouter Rademakers diende decennia lang bij de Koninklijke Marine en heeft met zijn grote voorliefde voor de Indonesische keuken dit geweldige receptenboek samengesteld. Selamat Makan is het resultaat van 35 jaar verzamelen, uitproberen en combineren! Haar oorsprong vindend bij de terugkerende militairen, waaronder vele ‘blauwe jongens’ en Indonesische personeelsleden van de Koninklijke Marine, na de soevereiniteitsoverdracht in Indonesië. Dit is in stand gehouden door de inmiddels wekelijkse ‘blauwe hap’ op woensdag bij de Koninklijke Marine, waar de lekkerste Indonesische gerechten op tafel verschijnen. Selamat Makan is een schitterend en compleet basisboek inclusief ingrediëntenlijsten, tips en een volledige woorden- en uitdrukkingenlijst, inclusief register. Onmisbaar voor iedere liefhebber van de Indonesische Keuken Wouter Rademakers ( 1944) diende decennia lang bij de Koninklijke Marine. Hij heeft een grote voorliefde voor de Indonesische Keuken en Selamat Makan is het resultaat van 35 jaar verzamelen en proberen!