Loading...

Vaarbewijs Theorieboek 2022 met Vaarbewijs Samenvatting en Online Examens Oefenen - Vaarbewijs leren en Oefenen voor het CBR examen

Leertheorie

  • Bindwijze: Softcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Onderwijs & Didactiek
  • ISBN: 8719274517092
20 uur online examentraining + Cursusboek KVB 1 + Samenvattingenboek
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Softcover
Oorspronkelijke releasedatum:20 december 2021
Aantal pagina's:300
Kaarten inbegrepen:Ja
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:Leertheorie
Tweede Auteur:Vaarbewijs Theorieboek KVB 1
Tweede Auteur:Vaarbewijs Theorieboek KVB 1
Vertaling
Eerste Vertaler:Leertheorie
Originele titel:Vaarbewijs Theorieboek voor je KVB 1 Examen
Character
Personage:Geen personage
Overige kenmerken
Editie:Vaarbewijs Theorieboek 2021 met Vaarbewijs Samenvatting en Online Examens Oefenen - Vaarbewijs leren en Oefenen voor het cbr examen
Extra groot lettertype:Ja
Studieboek:Ja
Verpakkingsgewicht:350 g
Overige kenmerken
Editie:Vaarbewijs Theorieboek 2021 met Vaarbewijs Samenvatting en Online Examens Oefenen - Vaarbewijs leren en Oefenen voor het cbr examen
Extra groot lettertype:Ja
Studieboek:Ja
Verpakkingsgewicht:350 g

Samenvatting

Vaarbewijs Theorieboek met Vaarbewijs Samenvatting en Online Examens Oefenen - Vaarbewijs leren en Oefenen voor het CBRexamen

Complete set voor het behalen van je cbr examen KVB 1

Wat ontvang je de volgende dag geseald in huis?
-Vaarbewijs Theorieboek
-Vaarbewijs Online examens oefenen
-Vaarbewijs Samenvatting
Vaarbewijs Theorieboek

Dit is het nieuwste vaarbewijs theorieboek / cursusboek van Nederland. Geschreven door de professionals van Leertheorie. Het boek is geschikt voor het cbr examen. Het theorieboek is voor het KVB 1 examen bij het cbr. Het cursusboek bestaat uit 15 hoofdstukken waar de cbr stof overzichtelijk wordt behandeld. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met ongeveer 5 vragen waardoor je je kennis kan toetsen die je eerder in het hoofdstuk hebt gelezen.

De naar verhouding tot andere vaarbewijs boeken begrijpelijke tekst maakt het een uitermate geschikt leermiddel voor het behalen van je Klein Vaarbewijs. Het boek is op eenvoudige en duidelijke wijze geschreven, waardoor de vaarbewijs theorie voor iedereen makkelijk te begrijpen is. Ook als je geen tot weinig ervaring hebt het varen of de watersport in zijn geheel!

Het boek is examengericht geschreven. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een groot aantal oefenexamenvragen. Je test dus direct of je hetgeen je gelezen hebt toe kunt passen. Door op deze wijze te leren, bereid jij je goed voor op het Klein Vaarbewijs Examen.

Vaarbewijs Samenvatting
LeerTheorie heeft een zeer professionele en uitgebreide samenvatting van het gehele boek vaarbewijs boek geschreven. En deze bieden we dan ook graag aan je aan. Wij begrijpen dat jij het druk hebt, en maken het daarom graag makkelijker voor jou. De samenvatting bestaat uit 52 pagina’s en wordt meegezonden met het boek.

Waarom deze samenvatting?

- Kort en bondig
- Makkelijk en eenvoudig leren
- Tijdbesparend
- Puntjes op de i zetten voor het examen

20 uur online examens oefenen

De 20 uur online toegang is een ideale manier om je theorie te oefenen. Dit platform is voor alle schermgroottes geoptimaliseerd. Op deze manier kan je altijd en overal (mits met internetverbinding) oefenen voor je examen bij het cbr. De online omgeving heeft 10 cbr examens. Meer dan 500 oefenvragen en een compleet foutenoverzicht, waar je je fouten nogmaals kan zien. Veel fouten gemaakt in een bepaald onderdeel? Dan kan je dit onderdeel nogmaals oefenen in het oefenvragen gedeelte.

Wanneer moet je het Klein Vaarbewijs hebben?
Het Klein Vaarbewijs is verplicht voor:
•pleziervaartuigen met een lengte van 15 tot 25 meter
•motorboten korter dan 15 meter, die sneller kunnen dan 20 kilometer per uur door het water, hieronder vallen ook jetski’s en andere typen waterscooters
•bepaalde schepen die bedrijfsmatig gebruikt worden met een lengte tussen de 15 en 20 meter

Wanneer heb ik het Klein Vaarbewijs I nodig (KVB1)?

Voor het varen op rivieren, kanalen en meren, met uitzondering van de Westerschelde, de Oosterschelde, het IJsselmeer (incl. Markermeer en IJmeer), de Waddenzee, de Eems en de Dollard.

Wanneer heb ik het Klein Vaarbewijs II nodig (KVB2)?

Voor het varen op alle binnenwateren, dus inclusief de Westerschelde, de Oosterschelde, het IJsselmeer (incl. Markermeer en IJmeer), de Waddenzee, de Eems en de Dollard. Voor een KVB2 moet je zowel slagen voor het examen KVB1 als voor het examen KVB2.

Hoe haal ik een vaarbewijs?

Een vaarbewijs haal je door examen te doen bij cbr.

Waar kan ik examen vaarbewijs doen?

In Alkmaar, Den Bosch, Dordrecht, Zoetermeer en Zwolle.

Hoe kan ik me inschrijven om examen te doen?

Inschrijven voor het examen kan op de website van cbr.

Hoe oud moet je zijn om je vaarbewijs te kunnen halen?

Voor het doen van het examen geldt geen minimum leeftijd. Om een vaarbewijs te krijgen moet je minimaal 18 jaar zijn en moet je voldoen aan de medische eisen voor de binnenvaart.