Loading...

Over rot 2.0

Meneer Wateetons

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789461432162
het geactualiseerde handboek voor fermenteren
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:06 augustus 2019
Aantal pagina's:400
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Meneer Wateetons
Tweede Auteur:Valentijn Dirks
Co Auteur:Jessica Lek
Hoofdredacteur:Jacques Hermus
Co Redacteur:Jacques Hermus
Co Redacteur:Jacques Hermus
Vertaling
Eerste Vertaler:Onbekend
Character
Personage:Geen personage
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:196 mm
Product hoogte:38 mm
Product lengte:244 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:196 mm
Verpakking hoogte:38 mm
Verpakking lengte:244 mm
Verpakkingsgewicht:1304 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:196 mm
Product hoogte:38 mm
Product lengte:244 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:196 mm
Verpakking hoogte:38 mm
Verpakking lengte:244 mm
Verpakkingsgewicht:1304 g
eWaste:Nee

Samenvatting

Must have: geactualiseerde editie van 'Over Rot'. Hét Nederlandse standaardwerk over fermenteren is geactualiseerd. 'Over Rot 2.0' bevat tientallen nieuwe recepten, feitjes en weetjes, gaat dieper in op de culinaire toepasbaarheid van je gefermenteerde producten, en bevat een volledig nieuw katern met een overzicht van fermentatietechnieken uit alle delen van de wereld. Met maar liefst 400 pagina's bevat het 25% meer informatie! Kom alles te weten over het fermenteren van groenten, vlees, vis, bonen, granen en zuivel. Meneer Wateetons neemt je stap voor stap én met humor mee in de wondere wereld van voedselveranderende microben. Zonder dat we erbij stil staan, eten we elke dag gefermenteerd voedsel; van yoghurt bij het ontbijt, koffie op het werk, botterhammen met kaas bij de lunch tot 's avonds een plakje worst met een biertje. 'Over Rot 2.0' is het resultaat van gedegen onderzoek en eindeloos uitproberen, en beschrijft alle facetten van fermenteren. Het is daarmee hét fermentatiehandboek voor de hobbykok of professional en laat je ontdekken hoe leuk, lekker en avontuurlijk het is om thuis zelf aan de slag te gaan met fermenteren. Brouw je eigen bier, cider of wijn en leer Thaise vissaus, Japanse miso of Finse viili-yoghurt bereiden. De mogelijk zijn eindeloos. Uiteraard is er veel aandacht voor veiligheidsmaatregelen, leer je hoe je met eenvoudige middelen je eigen fermentatiebenodigdheden in elkaar knutselt en ontbreken ook de foutanalyses niet. Met originele en smakelijke receptuur is deze geactualiseerde editie meer dan compleet.