Loading...

MotorTheorieboek 2022 - Rijbewijs A - LeerTheorie - Met CD-ROM examentrainer + Samenvatting en overzicht Verkeersborden

Leertheorie

  • Bindwijze: Boek & Cd-rom
  • Taal: nl
  • Categorie: Theorieboeken vaar- & rijbewijs
  • ISBN: 8719274516859
Met Motor Theorie Samenvatting - Verkeersbordenboekje en een uitgebreide oefen Motor Theorie CD-ROM
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Boek & Cd-rom
Oorspronkelijke releasedatum:20 december 2021
Aantal pagina's:450
Kaarten inbegrepen:Ja
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:Leertheorie
Hoofdauteur:Leertheorie
Vertaling
Eerste Vertaler:Motor theorieboek
Originele titel:Motor Theorieboek + Motor Samenvatting + Verkeersborden + CD
Overige kenmerken
Editie:Motor Theorieboek + Motor Samenvatting + Verkeersborden + CD
Extra groot lettertype:Ja
Studieboek:Nee
Verpakkingsgewicht:1200 g
Overige kenmerken
Editie:Motor Theorieboek + Motor Samenvatting + Verkeersborden + CD
Extra groot lettertype:Ja
Studieboek:Nee
Verpakkingsgewicht:1200 g

Samenvatting

Motor Theorieboek 2022 met motor theorie samenvatting - Verkeersbordenboekje en een uitgebreide oefen Motor Theorie CD-ROM

Motor Theorie Pakket Volledig Geslaagd

Dit pakket bestaat uit het meest gelezen motor theorieboek van Nederland samen met een naslagwerk, een verkeersbordenboekje van 64 pagina’s met de nieuwste verkeersborden en een uitgebreide oefen motor CD met 13 theorie-examens en examens voor de smartphone klaar voor het CBR motor theorie-examen.

In dit motor theorie pakket:
-Motor theorieboek (nieuwste editie)
-Motor theorie rijbewijs Am Samenvatting
-Verkeersbordenboekje met een overzicht van alle verkeersborden
-Motor Theorie CD-ROM (met 13 bromfiets theorie-examens)

Motor Theorieboek Rijbewijs A
Dit pakket is volledig vernieuwd en uitgebracht naar de nieuwste richtlijnen van het CBR. Het CBR heeft 25 categorieën die je moet weten voor je theorie-examen. Al deze categorieën worden op logische wijze in dit motor theorieboek aan je gepresenteerd. Er is rekening gehouden met de nieuwe veranderingen die dit jaar bij het CBR zullen plaatsvinden. Altijd up-to-date en elk kwartaal een nieuwe versie met de nieuwste wijzigingen. Op deze manier ben je altijd verzekerd van de meest actuele informatie.

Motor Theorie Rijbewijs A Samenvatting
Even geen zin om het gehele boek te lezen, begin dan met de uitgebreide samenvatting voor het motor rijbewijs A, Deze samenvatting volgt de 25 categorieën en alle onderwerpen komen beknopt en overzichtelijk aan bod. Meer informatie nodig? Gebruik dan het motor theorieboek van Leertheorie voor meer duidelijkheid.

Verkeersbordenboekje
Nieuw dit jaar in dit pakket zit het verkeersbordenboekje – hier kan je alle verkeersborden vinden en zelfs al de verkeersborden die dit jaar nog uitkomen! Wordt er een bord vermeld in het motor theorieboek, kan je dat gemakkelijk nazoeken in het verkeersbordenboekje. Het verkeersbordenboekje is inclusief een uitleg van de verschillende borden en het onderscheid hiervan. Zeker de moeite waard om erbij te nemen!

Motor Theorie-examen Oefen CD met 13 motor examens
De CD-ROM applicatie is lichtgewicht en draait op elk systeem. Steek gemakkelijk de CD in je laptop of PC en begin met het oefenen van de motor rijbewijs A theorie-examens. De motor CD kan ook offline gebruikt worden waardoor je ook onderweg of op vakantie gemakkelijk kan oefenen. De CD-ROM bestaat uit 13 motor A theorie-examens die hand gekozen zijn door de verkeersdeskundigen van Leertheorie. De rijbewijs A examen vragen worden automatisch bijgewerkt wanneer je gebruik maakt van de bijwerken functie die standaard meegeleverd wordt bij elke CD. Inclusief 4 extra mobiele examens.

Auto, Motor, Bromfiets en Vaarbewijs theorie leermiddelen van Leertheorie

Leertheorie is begonnen vanuit een rijschool. Hierdoor staan ze altijd met 1 been in de praktijk en weten op simpele maar doordachte wijze de theorie aan de leerlingen te presenteren. Naast de rijschool en de uitgeverij is er ook een theorie centrum waar de theorie met ezelsbruggetjes en goede begeleiding wordt gepresenteerd. Jarenlange ontwikkeling en verbeteringen hebben geleid tot de beste theorie pakketten van Nederland. Leertheorie is bij uitstek de theorie specialist voor je auto, motor, bromfiets of vaarbewijs theorie-examen.