Loading...

Over charcuterie

Meneer Wateetons

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789048845354
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:16 mei 2019
Aantal pagina's:609
Ebook Formaat:Adobe ePub
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Meneer Wateetons
Hoofdauteur:Meneer Wateetons
Character
Personage:Geen personage
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Desktop (Mac en Windows) , Kobo e-reader , Android (smartphone en tablet) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

In Over Charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over Charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.