Taal: | nl |
Bindwijze: | E-book |
Oorspronkelijke releasedatum: | 16 mei 2019 |
Aantal pagina's: | 609 |
Ebook Formaat: | Adobe ePub |
Illustraties: | Met illustraties |
Hoofdauteur: | Meneer Wateetons |
Hoofdauteur: | Meneer Wateetons |
Personage: | Geen personage |
Lees dit ebook op: | Desktop (Mac en Windows) , Kobo e-reader , Android (smartphone en tablet) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet) |
Editie: | 1 |
Studieboek: | Nee |
Editie: | 1 |
Studieboek: | Nee |
In Over Charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over Charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.