Loading...

Landenbijbels - De bijbel van de Italiaanse keuken

Maud Moody

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789048844906
van bagna cauda tot ossobuco en van focaccia tot zabaione
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:28 maart 2019
Aantal pagina's:496
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Maud Moody
Tweede Auteur:Leonardo Pacenti
Co Auteur:Nina Bogaerts
Hoofdredacteur:Saskia Lelieveld
Hoofdredacteur:Saskia Lelieveld
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:163 mm
Product hoogte:44 mm
Product lengte:218 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:163 mm
Verpakking hoogte:44 mm
Verpakking lengte:218 mm
Verpakkingsgewicht:1260 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:163 mm
Product hoogte:44 mm
Product lengte:218 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:163 mm
Verpakking hoogte:44 mm
Verpakking lengte:218 mm
Verpakkingsgewicht:1260 g

Samenvatting

DE BIJBEL VAN DE ITALIAANSE KEUKEN IS HÉT NASLAGWERK VOOR WIE ALLE GEHEIMEN VAN DE ITALIAANSE KEUKEN WIL LEREN KENNEN

In De bijbel van de Italiaanse keuken laten Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti - van restaurant Toscanini in Amsterdam - de oneindige mogelijkheden van de Italiaanse keuken zien. Aan de hand van duidelijke aanwijzingen, stap-voor-stapfotografie en uitleg van basisingrediënten, culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Italiaanse gerechten. Maak een reis door Italië met recepten uit elke regio: serveer bijvoorbeeld de welbekende pasta alla puttanesca uit Campania, bereid de lekkerste saltimbocca alla Romana, proef de cotechino uit Emilia-Romagna, maak Venetiaanse risi e bisi en reis af naar Liguria voor de klassieke torta pasqualina. Kortom, De bijbel van de Italiaanse keuken is voor zowel de beginnende als de ervaren thuiskok een verrassend en leerzaam naslagwerk.

MEER DAN 200 RECEPTEN UIT DE ITALIAANSE KEUKEN
ZOWEL KLASSIEKE ALS MODERNE RECEPTUUR
ALLE REGIO'S KOMEN AAN BOD
HELDERE HOW-TO'S VAN BASISTECHNIEKEN
DUIDELIJKE UITLEG VAN ONMISBAAR KEUKENGEREI