Loading...

Over charcuterie

Meneer Wateetons

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789048845347
maak je eigen vleeswaren op slagersniveau
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:13 mei 2019
Aantal pagina's:288
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Meneer Wateetons
Hoofdauteur:Meneer Wateetons
Character
Personage:Geen personage
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:196 mm
Product hoogte:32 mm
Product lengte:257 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:196 mm
Verpakking hoogte:32 mm
Verpakking lengte:257 mm
Verpakkingsgewicht:1300 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:196 mm
Product hoogte:32 mm
Product lengte:257 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:196 mm
Verpakking hoogte:32 mm
Verpakking lengte:257 mm
Verpakkingsgewicht:1300 g

Samenvatting

In Over charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patΓ©s en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.