Loading...

Praktijkboek Rijbewijs B - De praktijkopleiding in theorie

Jan Flier, Prakijkboekje.nl

  • Bindwijze: Losbladig
  • Taal: nl
  • Categorie: Theorieboeken vaar- & rijbewijs
  • ISBN: 8719326445892
Praktijkboekje.nl
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Losbladig
Aantal pagina's:91
Kaarten inbegrepen:Ja
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Illustraties:Met illustraties in kleur
Overige kenmerken
Extra groot lettertype:Ja
Studieboek:Nee
Verpakkingsgewicht:275 g
Overige kenmerken
Extra groot lettertype:Ja
Studieboek:Nee
Verpakkingsgewicht:275 g

Samenvatting

Wil jij binnenkort je rijbewijs gaan halen? Dan is dit boekje een echte aanrader voor jou! De praktijkopleiding in theorie.

Dit lesboekje is gemaakt in de praktijk door instructeurs i.s.m. leerlingen, hierdoor is dit boekje perfect afgestemd op de richtpunten voor het behalen van je rijbewijs. Dit boekje is door middel van de jarenlange ervaring en oog voor details gemaakt, dus geen oeverloos gekakel (waar je niets aan hebt).
De kracht van dit boekje is dat de theorie en de praktijk naast elkaar worden gelegd, dit door middel van de kort maar pakkende instructies per les onderdeel. Deze instructies worden ondersteunt door waardevolle tips en duidelijke illustraties, hierdoor hoeft het instuderen geen uren te kosten en blijft de stof gemakkelijk hangen. Dit levert een enorme tijdwinst op voor jou als leerling!
Met dit boekje kan je dus goed voorbereid de komende les in. Mocht je achteraf nog moeite hebben met onderdelen, kun je deze gemakkelijk terugvinden in het boekje door de eenvoudige indeling per les onderdeel. Dit levert een enorme boost voor het leerproces.
Op dit boekje kan je dus vertrouwen dat je je rijbewijs zult halen.
Veel succes en tot op de weg!