Loading...

MotorTheorieboek 2022 - MotorTheorie Boek Rijbewijs A met Samenvatting, CBR Informatie en Verkeersborden

Zorgeloos Studeren

  • Bindwijze: Boek & Overig item
  • Taal: nl
  • Categorie: Onderwijs & Didactiek
  • ISBN: 8719992197200
Leer gemakkelijk en snel met dit motor theorie pakket inclusief samenvatting!
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Boek & Overig item
Oorspronkelijke releasedatum:01 januari 2022
Aantal pagina's:380
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Tweede Auteur:Zorgeloos Studeren
Tweede Auteur:Zorgeloos Studeren
Vertaling
Eerste Vertaler:Motor theorieboek
Originele titel:Motor Verkeersregels Rijbewijs A
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Desktop (Mac en Windows)
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:Motor Theorieboek 2022
Extra groot lettertype:Nee
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:172 mm
Verpakking hoogte:23 mm
Verpakking lengte:241 mm
Verpakkingsgewicht:895 g
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:Motor Theorieboek 2022
Extra groot lettertype:Nee
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:172 mm
Verpakking hoogte:23 mm
Verpakking lengte:241 mm
Verpakkingsgewicht:895 g

Samenvatting

Dit motor theorie pakket is geschikt voor Nederland. VekaBest ontwikkelt al bijna 60 jaar theorie producten en heeft al meer dan 4 miljoen geslaagden. Wil je sneller leren, eerder slagen? Zoek dan niet verder, maar ga voor dit motor theorie pakket en bereid je voor op het CBR motor theorie examen in 2022. VekaBest heeft het allerhoogste slagingspercentage van Nederland.

MOTOR THEORIE PAKKET - MOTOR THEORIEBOEK MET SAMENVATTING, CBR INFORMATIE EN VERKEERSBORDEN


Je ontvangt van ons in dit pakket het allernieuwste motor theorieboek van VekaBest, samen met een motor theorie samenvatting, een boekje met informatie over het CBR en verkeersborden. In het boekje met informatie over het CBR kun je lezen wat er allemaal komt kijken bij het behalen van je motor rijbewijs. Met het motor theorieboek, de motor theorie samenvatting en het boekje met verkeersborden bereid jij je vervolgens zorgvuldig voor op het CBR motor theorie examen!

Wat ontvang je van ons?
  • Motor Theorieboek Editie 2021
  • Motor Theorie Samenvatting (Topics)
  • CBR Informatie en Verkeersborden

Motor Theorieboek Rijbewijs A

VekaBest is de bekendste en grootste leverancier van verkeersleermiddelen in Nederland. Dit motor theorieboek is dan ook het best verkochte motor theorieboek in de markt. Het wordt daarnaast door bijna 90% van de rijschoolhouders gebruikt. Met dit motor theorieboek rijbewijs A ben jij verzekerd van een uitstekende voorbereiding op het CBR motor theorie examen!

Het motor theorieboek is volledig in lijn met de CBR examen eisen opgesteld. Alle CBR examen onderwerpen komen erin aan bod. De motor theorie examen stof is verdeeld over 14 hoofdstukken. De hoofdstukken lopen gelijk aan de categorieΓ«n die het CBR hanteert. Ieder hoofdstuk bespreekt een aantal CBR examen onderwerpen. De CBR examen onderwerpen worden helder en duidelijk aan je toegelicht.

Daar waar mogelijk wordt de motor theorie ondersteund met prachtige afbeeldingen en praktijk voorbeelden. Zo begrijp jij de theorie nog sneller. Ook kun je het hierdoor beter onthouden. Je ontvangt van ons altijd de allernieuwste editie van dit motor theorieboek rijbewijs A van VekaBest. Op dit moment betreft het editie 2021. Bij ons leer je dus altijd met een super actueel motor theorieboek!

Wij raden dit motor theorieboek van VekaBest ten zeerste aan. De theorie wordt in eenvoudige en begrijplijke taal aan je uitgelegd. Het theorieboek is hierdoor voor iedereen goed te begrijpen. Ook voor mensen die nog maar weinig van motoren afweten. Dit motor theorieboek is ook geschikt voor mensen met dyslexie. Slagen voor je CBR motor theorie examen doe je met dit motor theorieboek!

Motor Theorie Samenvatting (Topics)

Leer jij graag eenvoudig en snel? Dan is deze motor theorie samenvatting echt iets voor jou. De samenvatting is opgesteld door de verkeersprofessionals van VekaBest. Met de inhoud zit het dus 100% goed. In 44 pagina's neem jij de gehele motor theorie stof nog snel even door. Doe dit bijvoorbeeld kort voor je geplande CBR motor theorie examen. Zo heb jij alle details goed in je hoofd zitten, en kan het op het theorie examen niet mis gaan. Gebruik hem zoals je wilt. Het leren met een samenvatting is gewoon superhandig!

CBR Informatie

In het boekje met informatie over het CBR vertellen wij jou alles wat je moet weten over het behalen van je motor rijbewijs. Zo dien je zowel een theorie als praktijk examen af te leggen. Hoe vraag je deze examens aan? Wat kun je op het theorie en praktijk examen verwachten? En als je eenmaal voor beide onderdelen geslaagd bent, hoe vraag je dan je rijbewijs aan? Wij vertellen het jou allemaal in dit boekje met informatie over het CBR.

Verkeersborden

Ook ontvang je van ons een boekje met de verkeersborden. Met dit boekje kun je de verkeersborden eenvoudig en snel uit je hoofd leren. In dit boekje vind je naast de wettelijke omschrijving van de verkeersborden, ook een toelichting. We leggen je uit welk verkeersgedrag er van jou verwacht wordt bij het zien van de verkeersborden. Hiermee vergroot jij je verkeersinzicht, en dus ook de kans van slagen op het CBR motor theorie examen. Kortom, een superhandig boekje om mee te leren!

Voordelen

  • Editie 2021
  • Eenvoudig taalgebruik
  • Echte praktijkfoto's en voorbeelden
  • Volgt de nieuwste CBR examenrichtlijn
  • Al meer dan 4 miljoen geslaagden
  • Bijna 60 jaar ervaring in theorie producten
  • Populair onder rijschoolhouders (bijna 90% gebruikt het!)

Verzending

Dit product wordt rechtstreeks vanuit het warenhuis van Bol.com verzonden. Je bent hierdoor verzekerd van supersnelle verzending en de goede service van bol.com. Gaat er iets mis bij je bestelling? Stuur ons dan direct een bericht, we helpen je graag zo snel mogelijk.