Loading...

Winnaars hebben een plan

Sven Nys

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Mens & Maatschappij
  • ISBN: 9789461319234
Van het veld naar het leven
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:10 oktober 2018
Aantal pagina's:138
Ebook Formaat:EPUB met digitaal watermerk
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Sven Nys
Hoofdauteur:Sven Nys
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

Sven Nys is - zo zegt hij het zelf - afgestudeerd aan de universiteit van het veldrijden, een mooie én harde leerschool waarin hij bakken ervaring en levenswijsheid heeft opgedaan. In Winnaars hebben een plan schudt hij de modder van zich af en deelt hij voor het eerst hoe hij geëvolueerd is van verlegen jongetje tot de manager, ondernemer en vader die hij nu is.
Hoe zorg je ervoor dat je je passie zo lang en zo gezond mogelijk kunt blijven beoefenen? Hoe leg je de lat net hoog genoeg, zodat je kunt blijven groeien? Hoe ga je om met stress en kritiek? En hoe vermijd je het gevreesde zwarte gat? Als sportman heeft Sven Nys een antwoord gevonden op al die levensvragen.
In Winnaars hebben een plan vertelt Sven Nys hoe hij daar ook na zijn carrière de vruchten van blijft plukken en hoopt hij de lezer te stimuleren en te inspireren om het leven in handen te nemen én te houden.