Loading...

Eet als een expert

Marijke Berkenpas

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789021571539
Met meer dan 150 makkelijke recepten
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:06 november 2018
Aantal pagina's:176
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Marijke Berkenpas
Tweede Auteur:Gaby Herweijer
Co Auteur:Gaby Herweijer
Co Auteur:Gaby Herweijer
Vertaling
Eerste Vertaler:n.v.t.
Originele titel:Eet als een expert
Overige kenmerken
Editie:12
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:191 mm
Product hoogte:17 mm
Product lengte:244 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:191 mm
Verpakking hoogte:17 mm
Verpakking lengte:244 mm
Verpakkingsgewicht:644 g
Overige kenmerken
Editie:12
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:191 mm
Product hoogte:17 mm
Product lengte:244 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:191 mm
Verpakking hoogte:17 mm
Verpakking lengte:244 mm
Verpakkingsgewicht:644 g

Samenvatting

In bestseller ‘Eet als een expert’ scheiden de experts van I’m a foodie zin van onzin van voedselhypes, en bundelen overzichtelijk onderbouwd voedingsadvies over lekker gezond eten.

Groene smoothies, Goijibessen, speltbrood.. De voedselhypes vliegen je tegenwoordig om de oren, wat is nu echt een gezond eetpatroon?

Eet als een expert is het superhandige, inspirerende handboek van de experts van I'm a foodie. Marijke Berkenpas, Gaby Herweijer, Jolien Klamer en Liesbeth Smit scheiden de zin en onzin van voedselhypes van elkaar. Ze leggen uit welke voeding gezond is en waarom. Met lekkere ideeën voor ontbijt tot diner en handige weekschema's. I'm a foodie maakt wetenschap lekker!

  • Met meer dan 150 recepten
  • Ontbijt, lunch en diner
  • Handige weekschema's
  • Makkelijk en gezond

I'm a foodie is hét online platform over voeding. Een team van diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers analyseert alle trends en hypes op kritische wijze en vertaalt ze naar haalbare adviezen en recepten.

"Als je in de voetsporen van deze vier gezondheidsamazones treedt, dan maak jij straks zelf goed onderbouwde keuzes, en eet je als een expert". - Prof. dr. Frans J. Kok. emeritus professor Voeding en Gezondheid Wageningen University.

Dit boek is een perfect cadeau voor iedereen die van gezond en lekker eten houdt! Ter gelegenheid van een verjaardag, sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar.