Loading...

Scooter Theorie Boek 2022 – Bromfiets Theorieboek met CBR Informatie

VekaBest

  • Bindwijze: Boek & Overig item
  • Taal: nl
  • Categorie: Onderwijs & Didactiek
  • ISBN: 8719992197118
Scooter Theorieboek met CBR Informatie - Conform de CBR examenrichtlijn - Geschikt voor Nederlands scooterrijbewijs
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Boek & Overig item
Oorspronkelijke releasedatum:01 januari 2022
Aantal pagina's:256
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:VekaBest
Tweede Auteur:Scooter Theorie Boek 2021 Brommer Theorieboek
Tweede Auteur:Scooter Theorie Boek 2021 Brommer Theorieboek
Vertaling
Eerste Vertaler:Bromfiets Theorieboek
Originele titel:Bromfiets Rijbewijs AM Verkeersregels
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Desktop (Mac en Windows)
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:ScooterTheorieboek 2022
Extra groot lettertype:Nee
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:179 mm
Verpakking hoogte:18 mm
Verpakking lengte:245 mm
Verpakkingsgewicht:553 g
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:ScooterTheorieboek 2022
Extra groot lettertype:Nee
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:179 mm
Verpakking hoogte:18 mm
Verpakking lengte:245 mm
Verpakkingsgewicht:553 g

Samenvatting

Dit scooter theorie pakket is geschikt voor Nederland. VekaBest ontwikkelt al bijna 60 jaar theorie producten en heeft al meer dan 4 miljoen geslaagden. Wil je sneller leren, eerder slagen? Zoek dan niet verder, maar ga voor dit scooter theorie pakket en bereid je voor op het CBR scooter theorie examen in 2022. Dit product is geschikt voor scooter, bromfiets, brommer, snorfiets en brommobiel.

SCOOTER THEORIE PAKKET - SCOOTER THEORIEBOEK MET CBR INFORMATIE

Je ontvangt van ons de allernieuwste editie van het scooter theorieboek van VekaBest samen met een boekje met informatie over het CBR. In het boekje met informatie over het CBR kun je lezen wat je kunt verwachten van het theorie en praktijk examen. Met het scooter theorieboek bereid jij je vervolgens zorgvuldig voor op het CBR scooter theorie examen. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan!

Wat ontvang je van ons?
  • Scooter Theorieboek Editie 2022
  • CBR Informatie

Scooter Theorieboek Rijbewijs AM

VekaBest is de expert op het gebied van verkeersleermiddelen. Met dit scooter theorieboek behalen ieder jaar honderdduizenden leerlingen hun CBR scooter theorie examen. Leer daarom voor je scooter theorie met dit uitstekende scooter theorieboek rijbewijs AM van Vekabest. Het theorieboek is super actueel en volgt de laatste CBR examen eisen. Je leert dus 100% de juiste theorie stof!

De scooter theorie is in dit theorieboek verdeeld over 14 hoofdstukken. Ieder hoofdstuk beschrijft een eigen CBR examen onderwerp. Zo leer je in het ene hoofdstuk de verkeerstekens kennen. In weer een ander hoofdstuk wordt dieper ingegaan op de technische aspecten van je scooter of brommobiel. Ook wordt er aandacht besteed aan het rijden onder moeilijke weersomstandigheden.

Wij vinden dit scooter theorieboek van VekaBest een echte aanrader. In dit theorieboek vind je namelijk geen moeilijke woorden. Het theorieboek is hierdoor voor iedereen goed te lezen. Daarnaast wordt de scooter theorie in dit theorieboek veelvuldig ondersteund met prachtige foto's en praktijk voorbeelden. Zo begrijp jij de scooter theorie sneller, en kun je het ook beter onthouden!

Wil je snel slagen voor je CBR scooter theorie examen? Zoek dan niet verder, maar ga voor dit uitstekende scooter theorieboek rijbewijs AM van VekaBest. Je ontvangt van ons altijd de allernieuwste editie van dit theorieboek. Op dit moment is dit editie 2022. Dit theorieboek is volledig in lijn met de laatste CBR examen eisen. Start vandaag nog met leren, en haal dat scooter theorie certificaat!

CBR Informatie

In het boekje met informatie over het CBR vertellen wij jou alles wat je moet weten over het behalen van je scooter rijbewijs. Zo dien je zowel een theorie als praktijk examen af te leggen. Hoe vraag je deze examens aan? Wat kun je op het theorie en praktijk examen verwachten? En als je eenmaal voor beide onderdelen geslaagd bent, hoe vraag je dan je rijbewijs aan? Wij vertellen het jou allemaal in dit boekje met informatie over het CBR.

Voordelen

  • Editie 2022
  • Eenvoudig taalgebruik
  • Echte praktijkfoto's en voorbeelden
  • Volgt de nieuwste CBR examenrichtlijn
  • Al meer dan 4 miljoen geslaagden
  • Bijna 60 jaar ervaring in theorie producten
  • Populair onder rijschoolhouders (bijna 90% gebruikt het!)

Verzending

Dit product wordt rechtstreeks vanuit het warenhuis van Bol.com verzonden. Je bent hierdoor verzekerd van supersnelle verzending en de goede service van bol.com. Gaat er iets mis bij je bestelling? Stuur ons dan direct een bericht, we helpen je graag zo snel mogelijk.