Loading...

New Super Mario Bros. U Deluxe - Nintendo Switch

Nintendo

  • Categorie: Videogames
  • ISBN: 0045496423766
Productinformatie
Merk:Nintendo
Game platform:Nintendo Switch , Nintendo Switch Lite
Games Genre:Actie , Avontuur , Party , Platform , Puzzel
Type indicator:Standard edition
Personage:Super Mario
Type drager:Nintendo Switch card
Oorspronkelijke releasedatum:11 januari 2019
Doelgroep
Minimumleeftijd rating:3
Reden leeftijd rating:Angst , Geweld
Spelopties
Type online abonnement vereist:Geen abonnement vereist
Online option games:Ja
Online co-op:Ja
Split screen:Ja
Aantal spelers online:4
Aantal spelers offline:4
Technische specificaties
Regio games:Region Free
Systeemeisen:Nintendo Switch console
Levering
Type opbergcase:Amaray
Je vindt dit artikel in
Personage:Super Mario
Overige kenmerken
4K-gaming ondersteuning:Nee
Fabrieksgarantie termijn:3 maanden
Gewonnen prijzen:Geen
Ondertitels:Engels , Frans , Nederlands , Duits , Italiaans , Japans , Koreaans , Portugees , Russisch , Spaans , Chinees
Personage van toepassing:Ja
Reparatie type:Carry-in
Speltype:Arcade , Behendigheid , Fantasie , Survival
Talen product:en
Uitzonderingen fabrieksgarantie:Nee
Verpakking breedte:103 mm
Verpakking hoogte:15 mm
Verpakking lengte:164 mm
Verpakkingsgewicht:49 g
Verpakkingsinhoud:New Super Mario Bros. U Deluxe - Nintendo Switch gamecard
Virtual Reality mogelijkheden:Niet geschikt voor VR
Overige kenmerken
4K-gaming ondersteuning:Nee
Fabrieksgarantie termijn:3 maanden
Gewonnen prijzen:Geen
Ondertitels:Engels , Frans , Nederlands , Duits , Italiaans , Japans , Koreaans , Portugees , Russisch , Spaans , Chinees
Personage van toepassing:Ja
Reparatie type:Carry-in
Speltype:Arcade , Behendigheid , Fantasie , Survival
Talen product:en
Uitzonderingen fabrieksgarantie:Nee
Verpakking breedte:103 mm
Verpakking hoogte:15 mm
Verpakking lengte:164 mm
Verpakkingsgewicht:49 g
Verpakkingsinhoud:New Super Mario Bros. U Deluxe - Nintendo Switch gamecard
Virtual Reality mogelijkheden:Niet geschikt voor VR

Samenvatting

Speel met Super Mario of Luigi in New Super Mario Bros. U Deluxe voor de Nintendo Switch! Onderschat nooit de verbeelding van een slechterik. Zijn plannen om prinses Peach te ontvoeren zijn al zó vaak mislukt, dat Bowser dit keer besluit het hele kasteel van Peach dan maar te stelen! Als onderdeel van zijn snode plan worden Mario, Luigi en vrienden uit het kasteel verdreven en naar de uithoeken van het koninkrijk gestuurd. Om terug te keren naar Peach' kasteel moeten ze oceanen, woestijnen, moerassen en sneeuwvlaktes overwinnen. Maar daar deinzen ze natuurlijk niet voor terug! Tijd om de plannen van Bowser te dwarsbomen en het kasteel te heroveren!

Klassieke Mario-actie!
Ren, spring en beuk in de bekende Mario-stijl door zijwaarts scrollende 2D-omgevingen! Maximaal vier spelers kunnen samenwerken om munten te pakken en de vijanden op weg naar de vlaggenstok te verslaan. Of kijk wie er de meeste munten pakt tijdens even hectische als vermakelijke competities! Naast het hoofdavontuur vol fantasievolle en uitdagende levels, biedt New Super Mario Bros. U gloednieuwe spelstanden met uitdagingen voor spelers van alle niveaus, alleen of met andere spelers! In deze nieuwe spelstanden kun je ook als je eigen Mii-personage spelen!

  • Missiestand: In de missiestand moeten spelers proberen specifieke doelen te halen, zoals het voltooien van een level zonder een enkel muntje te pakken of de grond te raken. Er zijn vier soorten missies voor de spelstand voor 1 speler: Tijd, Munten, 1Ups en Speciaal (diverse uitdagingen). In de booststand kun je missies met twee spelers spelen. Na het voltooien van een missie wordt een herhaling van de actie opgeslagen, zodat spelers hun prestaties aan vrienden en familie kunnen showen.
  • Muntengevecht: Maximaal vier spelers kunnen tegelijk door een level rennen om te proberen zoveel mogelijk munten te verzamelen. In de booststand kan een andere speler daarbij de Wii U GamePad gebruiken om boostblokken te plaatsen, bijvoorbeeld als opstapjes naar moeilijk bereikbare munten. Spelers kunnen de GamePad in bepaalde levels ook gebruiken om de posities van munten te veranderen. Na het opslaan van de nieuwe muntenlayout, kunnen de spelers met Wii-afstandsbedieningen de aangepaste levels proberen.
  • Wereldkaart: New Super Mario Bros. U is na Super Mario World uit 1992 het eerste zijwaarts scrollende Mario-spel met een wereldkaart waarop je naadloos tussen landen heen en weer kunt lopen en levels niet zijn genummerd maar namen hebben. De plattegrond bevat vele geheimen en er kunnen dit keer ook binnendoor weggetjes en andere aanpassingen op de wereldkaart verschijnen. Doordat de landen op verschillende manieren met elkaar zijn verbonden, kunnen spelers het avontuur op een non-lineaire manier doorlopen.
  • Nabbit: Af en toe verschijnt een wezen met de naam Nabbit op de wereldkaart. Spelers moeten het level waarbij hij verschijnt binnengaan en de snelle Nabbit vangen om de voorwerpen terug te pakken die hij van Toad heeft gestolen. Als Nabbit is gepakt, ontvangt de speler een krachtige P-eikel, die het mogelijk maakt een compleet level vliegend te voltooien. Het vangen van Nabbit is de enige manier om een P-eikel te ontvangen.

New Super Luigi U
Speel 82 nieuwe levels in deze losstaande uitbreiding voor New Super Mario Bros. U.

Alle levels op de wereldkaart zijn vervangen door nieuwe levels voor Luigi! Je moet dus een hele reeks nieuwe levels overwinnen en hebt slechts 100 seconden om elk level te voltooien. De klok tikt genadeloos door! Luigi kan hoger springen en moeilijker afremmen dan Mario. Deze verschillen zorgen voor een unieke manier van spelen - dat merk je snel genoeg wanneer je met Luigi door de levels begint te springen! Je kan nu ook spelen met Nabbit, onze oude vriend uit New Super Mario Bros. U, in de multiplayer stand. Hoewel Nabbit geen power-ups kan gebruiken, loopt hij ook geen schade op als hij met vijanden botst. Daardoor in hij een ideaal personage voor beginners!

  • New Super Mario Bros. U krijgt een luxe behandeling op de Nintendo Switch!
  • Luigi’s eerste hoofdrol in een platformavontuur, New Super Luigi U, krijgt ook de luxe behandeling en wordt meegeleverd!
  • Een enkele Joy-Con-controller is alles wat een speler nodig heeft. Geniet altijd en overal van 164 levels voor één tot vier spelers!
  • Mario, Luigi en Toad zijn allemaal van de partij, en als dat nog niet genoeg is, doen Nabbit en Toadette ook mee aan de pret.
  • Nabbit loopt geen schade op van vijanden. Dat kan erg goed van pas komen. En als Toadette een superkroon gebruikt, verandert ze in Peachette! Peachette kan een dubbele sprong uitvoeren, langzaam zweven tijdens een vrije val, en met een boost snel uit een gat komen.
  • Multiplayer voor 1-4 spelers op één scherm.