Loading...

Njam! - Roger Van Damme desserts

Roger van Damme

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Kookboeken
  • Uitgever: Studio 100
  • ISBN: 9789462773509
  • Review:
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Hardcover
Druk:1
Verschijningsdatum:december 2018
Afmetingen:Afmeting: 30,8 x 24,9 x 4 cm
Aantal pagina's:381 pagina's
Aanbevolen leeftijd:12 jaar
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur(s):Roger van Damme
Redacteur:Frank Croes
Co-redacteur:Marc Declercq
Co-redacteur:Marc Declercq

Samenvatting

'Chef van het jaar 2010','Beste patissier ter wereld 2017', een Michelinster, een zevende boek, ... Op 25 jaar tijd heeft Roger van Damme alle topingrediënten samengebracht en laten sudderen. Nu serveert hij het smaakvolle eindresultaat van dat harde werken in dit jubileumboek. Twee jaar hebben Roger en zijn team eraan gewerkt en dat merk je. Het lange traject loont en maakt het boek compleet. Alle seizoensproducten komen aan bod en worden in de origineelste vormen en de lekkerste combinaties omgetoverd tot meer dan 50 prachtige desserts. Maar dit boek vertelt ook een verhaal; de start van zijn carrière, het indrukwekkende traject dat hij ondertussen heeft afgelegd, aangevuld met uitspraken van de grootste collega-chefs én geeft Roger van Damme prijs waar hij zijn inspiratie haalt. Dit verhaal leidt ons langs het magnifieke Barcelona en het feeërieke Parijs met als enige doel: anderen inspireren!