Loading...

Help! Ik heb een (bij)baan in de horeca!

Wouter Verkerk

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Onderwijs & Didactiek
  • ISBN: 9789082754612
Ãlles wat je moet weten over werken in de bediening van een modern horecabedrijf
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:24 september 2018
Aantal pagina's:120
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Wouter Verkerk
Hoofdredacteur:Marije Smit
Tweede Redacteur:Marije Smit
Co Redacteur:Haagsch Bureau
Co Redacteur:Haagsch Bureau
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:130 mm
Product hoogte:12 mm
Product lengte:206 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:130 mm
Verpakking hoogte:12 mm
Verpakking lengte:206 mm
Verpakkingsgewicht:208 g
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:130 mm
Product hoogte:12 mm
Product lengte:206 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:130 mm
Verpakking hoogte:12 mm
Verpakking lengte:206 mm
Verpakkingsgewicht:208 g

Samenvatting

Over de auteur: Wouter Verkerk is al jarenlang één van de meest gevraagde trainers en inspiratoren van bedieningsmedewerkers in de Nederlandse en Belgische horeca. Zijn zelf ontwikkelde modellen Wouter’s Big5 en het 12-stappen-gast-contactplan worden in honderden moderne horecabedrijven gebruikt als leidraad voor de dagelijkse service. Over het boek: Wouter beschrijft de aandachtspunten voor de (nieuwe) medewerker in de bediening van het moderne horecabedrijf. Praktisch uitgewerkte tips, vaktermen en begrippen die je moet kennen. Ook het slimme 12-stappen-gast-contactplan en het Big5 Mystery Visit rapport zijn in dit boek opgenomen. Dit boekje is dé inwerk- en naslaggids voor medewerkers in het moderne horecabedrijf!