Loading...

Driven 1 - Verleid

K. Bromberg

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Literatuur & Romans
  • ISBN: 9789493030077
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:23 januari 2023
Ebook Formaat:-13475
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:K. Bromberg
Hoofdauteur:K. Bromberg
Vertaling
Originele titel:Driven
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Desktop (Mac en Windows) , Kobo e-reader , Android (smartphone en tablet) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

Voor het eerst in het Nederlands! DE onvergetelijke hitserie van New York Times-bestsellerauteur K. Bromberg over lust, liefde en het lijmen van een gebroken hart.

Colton Donavan leeft op het scherpst van de snede. Alles wat hij wil, ligt binnen handbereik; of het nu gaat om het behalen van de eerste plek tijdens een race of om wat hij wil bereiken buiten de racebaan. Succes. Vrouwen. Aandacht van de media… Hij kan alles krijgen.

Alles, behalve mij...
Ik ben de uitzondering, de enige die hij, deze roekeloze bad boy, maar niet voor zich kan winnen.

Mijn hart begint langzaam te helen. Zijn ziel is beschadigd. Tussen ons kan het nooit iets worden en dat weten we allebei. Maar toch knalt hij zonder pardon mijn leven binnen en zet mijn wereld op z’n kop. Hij tast mijn grenzen af en legt de duisternis uit mijn verleden bloot.

Dat er chemie is tussen ons, valt niet te ontkennen. We trekken elkaar aan als magneten. Dat we elkaar kunnen helpen helen, is overduidelijk. En hoewel hij weigert mij toe te laten in zijn hart, heeft Colton iets over zich wat ik niet kan negeren.

Dit is hoe ons verhaal begint.

Ons gevecht.

Onze perfecte imperfecte liefde.