Loading...

Essentialiving Journal

Essentialiving

  • Categorie: Notitieboeken & Notitieblokken
  • ISBN: 9789082393156
  • Review:
Start iedere dag bewust, krachtig en met een positieve mindset
Algemeen
Merk:Essentialiving
Papierformaat:Geen formaat formaat
Bedrukking:Lijn
Bindwijze:Hardcover
Kleur:cognac
Product lengte:22 cm
Product breedte:14 cm
Product hoogte:2,9cm
Aantal pagina's:208 pagina's
Algemeen
Merk:Essentialiving
Papierformaat:Geen formaat formaat
Bedrukking:Lijn
Bindwijze:Hardcover
Kleur:cognac
Product lengte:22 cm
Product breedte:14 cm
Product hoogte:2,9cm
Aantal pagina's:208 pagina's

Samenvatting

Met de Essentialiving Journal creëer je een dagelijks rustpunt in je drukke bestaan. Om even weer bij jezelf te komen en het grotere plaatje te zien. Het is een eenvoudige en krachtige manier om je dag met de juiste intentie en een positieve mindset te starten.

Kickstart je dag
Soms raast het leven aan je voorbij. Dan vergeet je te genieten, stil te staan bij wat nou eigenlijk belangrijk is en dankbaar te zijn voor wat je hebt. Terwijl je daar juist een goed gevoel van krijgt. De Essentialiving Journal helpt je om hierop te focussen, zodat je iedere dag een intentie zet in de richting die jij op wilt gaan. Je hoeft alleen maar zes vragen te beantwoorden, binnen vijf minuutjes. Met deze bewuste ochtendroutine geef je je dag een positieve kickstart, waar je de rest van de dag nog profijt van hebt.

Zo werkt de Essentialiving Journal
Start jouw dag met het beantwoorden van 6 vragen binnen de thema’s Thank, Intend, Move, Indulge, Discard en Value. Stuk voor stuk vragen die je dichter bij een essentieel leven brengen. Door deze bewustwording dagelijks te beoefenen, train je jezelf om dichter bij jouw essentie te komen én te blijven.

Vul je de Journal liever later op de dag in? Dat is ook prima. Dan gebruik je de Journal gewoon als een manier om terug te blikken. En je bent natuurlijk niet verplicht om iedere dag alle vragen te beantwoorden. Als je voelt dat slechts een aantal vragen – of zelfs maar één – relevant voor je zijn die dag, volg dan dat gevoel. Bij Essentialiving draait namelijk alles om bewust te kiezen wat voor jou belangrijk is.

Dit levert het je op
In minder dan 5 minuten per dag:
- Ben jij positiever
- Voel jij je sterker en zelfverzekerder
- Heb jij meer rust en ruimte in je hoofd en in je leven
- Heb jij een actievere houding en sta je meer in de actiestand

LET OP! De Essentialiving Journal is in het Engels.

Tip!
De Essentialiving Journal is ook leuk als cadeau. Daarmee geef je niet alleen een mooi en praktisch boek, maar ook een weg naar meer rust en ruimte cadeau.