Loading...

Arresten strafrecht en strafprocesrecht 2018

Wolters Kluwer Nederland B.V.

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Rechten
  • Uitgever: Wolters Kluwer Nederland B.V.
  • ISBN: 9789013147865
Met annotaties
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:augustus 2018
Afmetingen:21,1 x 14,9 x 3,1 cm
Aantal pagina's:1472 pagina's
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Illustraties:Nee

Samenvatting

In deze arrestenbundel vind je de belangrijkste rechterlijke uitspraken uit de periode 1897 t/m 2018 op het vlak van het materiƫle strafrecht en het strafprocesrecht. De arresten zijn hoofdzakelijk afkomstig uit de Hoge Raad, maar ook uitspraken van het Europees Hof voor de rechten van de mens ontbreken uiteraard niet.
Arresten strafrecht/strafprocesrecht bundelt de rechterlijke uitspraken in hun oorspronkelijke vorm: onverkort en met annotaties.
De uitgave houdt de volgorde van publicatie in de Nederlandse Jurisprudentie (NJ) aan. Om je het zoeken extra makkelijk te maken, zijn de uitspraken in het chronologisch register opgenomen volgens de datum van de uitspraak. Daarnaast vind je een systematisch register materieel strafrecht en is voor beide rechtsgebieden een register naar artikelen opgenomen. Zo vind je snel het arrest dat je zoekt.

Strafrecht arrestenbundel vernieuwd
Deze uitgave markeert alweer de 21e editie van een langlopende reeks. De inhoud is bijgewerkt tot en met 2018 en is in overleg met diverse zusterfaculteiten verder aangescherpt voor gebruik in het onderwijs. Hiermee biedt de bundel een uitstekend actueel naslagwerk voor studenten aan juridische opleidingen.