Loading...

Begrijpend lezen Groep 7

Junior Einstein Bv

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Onderwijs & Didactiek
  • ISBN: 9789492265616
  • Review:
Geschikt voor de Citotoetsen / LVS-toetsen groep 7
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:13 juli 2018
Aantal pagina's:96
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Illustraties:Met illustraties
Overige kenmerken
Editie:1
Gewicht:382 g
Product breedte:211 mm
Product hoogte:10 mm
Product lengte:298 mm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:211 mm
Verpakking hoogte:10 mm
Verpakking lengte:298 mm
Overige kenmerken
Editie:1
Gewicht:382 g
Product breedte:211 mm
Product hoogte:10 mm
Product lengte:298 mm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:211 mm
Verpakking hoogte:10 mm
Verpakking lengte:298 mm

Samenvatting

De beste voorbereiding op de Citotoetsen / LVS-toetsen

Niveau M7/E7 Versie 3.0

Geschikt voor de Citotoetsen / LVS-toetsen M7/E7.

Begrijpen wat je leest, is de essentie van lezen en leren. Het is een van de belangrijkste vaardigheden die kinderen moeten ontwikkelen op school.

Het oefenen van begrijpend lezen is zeer belangrijk. Door veel te oefenen ontstaat er een actieve leeshouding en worden de taalvaardigheid en algemene ontwikkeling uitgebreid. Hierdoor kunnen kinderen steeds langere en moeilijkere teksten op een hoger niveau verwerken. Het oefenen op het eigen niveau zorgt voor succeservaringen, die leiden tot meer leesplezier.

Beide Oefenboeken zijn geschikt voor kinderen die willen oefenen op het M7/E7-niveau van het Cito. Het eerste deel richt zich vooral op het M7-niveau. De teksten zijn wat korter en makkelijker leesbaar. Het tweede deel richt zich meer op het E7-niveau. De teksten zijn wat langer en hebben een iets moeilijkere opbouw. Hierdoor is deel 2 een logisch vervolg op deel 1.

In beide Oefenboeken komen verschillende tekstsoorten voor. Deze zijn verdeeld over vijf verschillende soorten oefeningen: leesteksten, studieteksten, informatiebronnen, voorspelopgaven en gatenteksten. De Oefenboeken bestaan uit meerkeuzeopgaven en de vraagstelling is afgestemd op die van het Cito. Hierdoor zijn beide Oefenboeken geschikt om goed en verantwoord te oefenen voor het onderdeel Begrijpend lezen van de vernieuwde Cito LVS-toetsen.

Wil je kind méér oefenen dan wat deze serie aanbiedt? Junior Einstein hee ook een uitgebreide online oefen- en leeromgeving. Je vindt deze op onze website www.junioreinstein.nl.