Loading...

Kids & the City

Eva Munnik

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Gezondheid & Lichaam
  • ISBN: 9789000349524
12 ultieme stedentrips met je kinderen
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:05 oktober 2018
Aantal pagina's:256
Ebook Formaat:EPUB met digitaal watermerk
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Eva Munnik
Hoofdauteur:Eva Munnik
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

'Geweldig boek voor reislustige vaders en moeders. Echt een aanrader voor ouders die graag op avontuur gaan met hun kinderen.' Ouders van nu

'Met je kinderen op stedentrip gaan is te gek. En dit boek maakt het nóg leuker.' Flair

Ook met jonge kinderen kun je een geweldige stedentrip maken! De highlights van Rome, Berlijn of Stockholm ken je misschien wel, maar waar zijn de kindvriendelijke cafés om rustig met het hele gezin neer te strijken, welk museum heeft een gave speeltuin ernaast om de kinderen uit te laten razen en waar vind je de mooiste sprookjesachtige verlichte schaatsbaan in de winter? Kids & the City wijst je de weg naar alle familyproof plekken die niet in reguliere reisgidsen staan. Én naar de bekende hotspots maar dan met een twist, zodat ze ook leuk zijn om te bezoeken met kinderen. Wist je bijvoorbeeld dat Belgrado allemaal kleine binnenspeeltuinen heeft en dat New York in de zomer in één groot waterparadijs verandert?

Eva Munnik neemt je mee naar 12 steden, van klassieke tot originele bestemmingen, en geeft je veel ideeën voor een citytrip met (jonge) kinderen. Deze vrolijke gids staat vol met de beste insidertips van locals, uitgewerkte dagprogramma’s, foto’s, illustraties en handige plattegronden van de volgende steden: Antwerpen, Barcelona, Belgrado, Berlijn, Londen, Marrakech, New York, Parijs, Porto, Rome, Rotterdam en Stockholm.

Eva Munnik (1976) is auteur en freelancejournalist voor televisie en tijdschriften. Samen met Sofie van den Enk schreef ze De melkfabriek en De schoolfabriek. Van Eva Munnik verscheen eveneens De wereld rond in 10 jaar. Voor Kids & the City reisde ze samen met haar dochter en man naar de leukste steden om precies uit te zoeken waar je moet zijn om als gezin te genieten van een verrassende stedentrip.