Loading...

De Invasie Kronieken 1 - Transmissie (De Invasie Kronieken—Boek Een): Een Science Fiction Thriller

Morgan Rice

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Fantasy & Sciencefiction
  • ISBN: 1230002339757
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:17 juli 2018
Ebook Formaat:Epub zonder kopieerbeveiliging (DRM)
Betrokkenen
Hoofdauteur:Morgan Rice
Hoofdauteur:Morgan Rice
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Studieboek:Nee

Samenvatting

De wereldwijd bestverkopende fantasyauteur Morgan Rice komt met een langverwacht sciencefictiondebuut. Wat zal er gebeuren wanneer SETI eindelijk een signaal van een buitenaardse beschaving ontvangt?

“Een geweldig plot, het soort boek dat je ’s avonds maar met moeite zal kunnen neerleggen. Het einde was een cliffhanger die zo spectaculair was dat je meteen het volgende boek wil kopen, alleen om te zien wat er gaat gebeuren.”

–The Dallas Examiner (over Geliefd)

“Wederom een briljante serie die ons meesleept in een fantasie over heldhaftigheid, eer, moed, magie en vertrouwen in je lotsbestemming. … Aanbevolen voor de permanente bibliotheek van iedereen die houdt van goedgeschreven fantasy.”

–Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (over Opkomst van de draken)

“Een boek dat snel en gemakkelijk wegleest… Je móét lezen wat er daarna gaat gebeuren, en je zult het niet willen neerleggen.”

–FantasyOnline.net (over Een zoektocht van helden)

Een 13-jarige jongen, die stervende is vanwege een zeldzame hersenaandoening, is de enige die in staat is om signalen uit de ruimte te horen en te ontcijferen. SETI bevestigt dat het een echt signaal is.

Wat is de boodschap? Hoe zal de wereld reageren?

En bovenal: zullen de aliens komen?

“Vol actie… Rice schrijft goed en het uitgangspunt van het verhaal is intrigerend.”

–Publishers Weekly (over Een zoektocht van helden)

“Een superieur fantasyboek… Een aanbevolen winnaar voor iedereen die houdt van een epische fantasy, aangewakkerd door krachtige, geloofwaardige jonge protagonisten.”

–Midwest Book Review (over Opkomst van de draken)

“Een fantasyverhaal vol actie, die ongetwijfeld fans van Morgan Rice voorgaande boeken zal bekoren, evenals fans van werken zoals The Inheritance Cycle van Christopher Paolini… Fans van fictie voor jongvolwassenen zullen dit meest recente werk van Rice verslinden en smeken om meer.”

–The Wanderer, A Literary Journal (over Opkomst van de draken)

Aankomst, boek 2 in de serie, kan al vooruit besteld worden!

Tevens verkrijgbaar zijn de vele fantasyseries van Morgan Rice, inclusief Een zoektocht van helden (boek 1 in de serie De Tovenaarsring), een gratis download met meer dan 1300 vijfsterrenrecensies!