Loading...

Scootertheorieboek 2022 - Bromfiets Theorieboek - Rijbewijs AM + USB 20 scooter theorie-examens

Leertheorie

  • Bindwijze: Voordeeleditie
  • Taal: nl
  • Categorie: Onderwijs & Didactiek
  • ISBN: 8719274511205
Geschikt voor 2023 | Scooter Theorieboek met Scooter theorie examens oefenen USB
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Voordeeleditie
Oorspronkelijke releasedatum:10 augustus 2022
Aantal pagina's:300
Kaarten inbegrepen:Ja
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Leertheorie
Tweede Auteur:Scooter theorieboek
Tweede Auteur:Scooter theorieboek
Vertaling
Eerste Vertaler:Bromfiets Theorieboek
Originele titel:Scooter Theorieboek
Character
Personage:Geen personage
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Desktop (Mac en Windows)
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:Scooter theorieboek 2022
Extra groot lettertype:Ja
Product breedte:240 cm
Product hoogte:3 cm
Product lengte:170 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:250 mm
Verpakking hoogte:10 mm
Verpakking lengte:360 mm
Verpakkingsgewicht:300 g
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:Scooter theorieboek 2022
Extra groot lettertype:Ja
Product breedte:240 cm
Product hoogte:3 cm
Product lengte:170 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:250 mm
Verpakking hoogte:10 mm
Verpakking lengte:360 mm
Verpakkingsgewicht:300 g

Samenvatting

Scooter Theorieboek - Bromfiets Theorieboek Rijbewijs AM
Het uitgebreide Bromfiets theorieboek van LeerTheorie BV bevat alle actuele verkeerstheorie en verkeersregels die jij moet leren om je bromfiets theorie examen van het CBR te kunnen halen. Dit boek voldoet aan de examenrichtlijnen van het CBR.

Het boek word je aangeboden door LeerTheorie BV, de marktleider op het gebied van rijbewijs boeken. Dit is het nieuwste bromfiets theorie boek en het boek is fijn te lezen, hiermee slaag je zeker!

Wat kan je van ons verwachten:

Bromfiets Theorieboek Rijbewijs AM
• Gratis verzending
• Volgens laatste CBR richtlijnen
• Nieuwste USB

Over het Theorieboek Bromfiets Rijbewijs Met het bromfiets

Theorieboek voor het rijbewijs AM leer je supersnel de theorie. Het is niet voor niets het meest succesvolle en meest verkochte bromfiets theorieboek van Nederland. Het boek heeft haar succes te danken aan de zeer toegankelijke schrijfstijl en aan de vele foto's en illustraties waardoor de stof veel makkelijker te onthouden is. Het boek bevat 26 korte hoofdstukken die overeenkomen met de 25 CBR examenonderwerpen. Dit boek is het resultaat van jarenlange ervaring in het ontwikkelen van theorieproducten. Een team van theorie- en verkeersdeskundigen werken nauw met elkaar samen om het theorieboek altijd up-to-date te houden met de nieuwste verkeersregels en de laatste eisen van het CBR.

Dit is de uitgave met de theorie voor het Bromfiets theorie-examen. Deze uitgave bevat de theorie voor het behalen van het bromfietsrijbewijs. Behandeld worden: het menselijk tekort als bestuurder, wettelijke bepalingen, verkeerstekens, wegen, bijzondere weggedeelten; gedrag bij kruispunten, voorrang, voor laten gaan; snelheid en afstand houden; andere weggebruikers; rijmanoeuvres; stilstaan, parkeren, file, pech, slepen, ongevallen; communicatie, rijden met licht en in moeilijke weersomstandigheden; milieuaspecten en technische aspecten. Achterin is een verkeersbordenregister opgenomen. Ieder hoofdstuk is voorzien van veel verduidelijkende kleurenfoto's en soms een situatieschets. In de verkeerssituaties wordt rekening gehouden met de Europese richtlijnen.

Geactualiseerde en flink herziende druk.
Mooi geïllustreerd boek van hoge kwaliteit.

USB Scooter Theorie Oefenexamens voor Rijbewijs AM - LeerTheorie
Dit is de meest complete Scooter Theorie USB van Nederland gepubliceerd door LeerTheorie BV. Het is ideaal om de vragen die het CBR mogelijk kan vragen tijdens je theorie-examen offline te oefenen. Na het bestuderen van de USB kan je het scooter theorie examen succesvol af leggen. Deze USB is de ideale combinatie met het Scooter Theorieboek. De USB bevat 20 Auto Theorie Examens en kan worden gebruikt op elk apparaat dat een USB kan gebruiken. De USB heeft ja / nee vragen, gevaar herkenning en meerkeuze vragen. De USB is gemaakt door intensieve samenwerking met het CBR. De USB is gemaakt door theorie leraren die de auto, bromfiets en motor theorie cursus geven. Tijdens het CBR scooter theorie-examen moet je 44 vragen goed beantwoorden van totaal 50 vragen. Dit alles is onderdeel van deze scooter theorie USB. De scooter theorie examens zijn een vertegenwoordiging van de echte sctooter CBR theorie-examens. Het scooter theorie examen kan lastig zijn en een goede voorbereiding is van vitaal belang om te slagen voor het theorie examen. Deze USB is de ideale voorbereiding op het theoretisch examen bij het CBR.

Inhoud Scooter Theorie USB
- 20 scooter theorie-examens
- 50 vragen per examen
- Multiple choice vragen
- ja / nee-vragen opgenomen
- Inclusief gevaar herkenning
- Overzicht van gemaakte fouten
- Volgens meest recente CBR richtlijnen
- Voorrang situaties

- Systeem eisen –

Windows 2,33 GHz of sneller x86-compatibele processor of Intel® Atom ™ 1.6GHz of snellere processor voor notebooks Windows Server 2008 (32 bit), Windows Vista (32-bits) Windows 7 (32 bit en 64 bit), Windows 8 (32 bit en 64 bit), Windows 10 (32 bit en 64 bit) of Windows Server 2012 (64 bit) 512 MB RAM (1 GB RAM aanbevolen voor notebooks); 128 MB grafisch geheugen. Mac OS Intel Core ™ Duo 1,83 GHz of een snellere processor. Mac OS X v10.6, v10.7, v10.8, v10.9 of v10.10, 512 MB RAM-geheugen; 128 MB grafisch geheugen. - Installatie - Windows 1. Plaats de USB in de USB ingang. 2. Als de USB niet automatisch wordt gestart, open je de Verkenner en ga je naar USB drive en start het programma met behulp van het bestand ***.exe. 3. Gebruik de Activeringscode wanneer u de USB voor de eerste keer start. Apple Macintosh 1. Plaats de USB in de USB drive. 2. Open de USB genaamd Leertheorie Examen Trainer op uw bureaublad en open het setup-bestand. Als de USB niet op het bureaublad verschijnt, ga je naar de USB met Finder. 3. Gebruik de Activeringscode wanneer u de USB voor de eerste keer start.